Configurar un número de telèfon o una adreça electrònica de recuperació

Perdre l'accés al correu electrònic, als documents i a les fotos pot ser molt frustrant. Per garantir que pugueu tornar al compte amb rapidesa, facilitat i seguretat a partir d'ara, us recomanem que afegiu opcions de recuperació de la contrasenya.

No heu de proporcionar una adreça electrònica o un número de telèfon de recuperació obligatòriament, però si en teniu serà més fàcil que pugueu tornar a accedir al compte si oblideu la contrasenya o si es bloqueja.

Si heu perdut l'accés al compte, podeu provar de recuperar-lo mitjançant el nostre formulari de recuperació del compte.

Telèfon de recuperació

Afegir o editar un número de telèfon de recuperació
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu Telèfon.
  4. Si afegiu un número de telèfon, seleccioneu Afegiu un telèfon de recuperació.
    En canvi, si editeu un número de telèfon, seleccioneu "Edita" Edit.
  5. Seguiu les instruccions de la pantalla.
Nota: heu de fer servir un telèfon mòbil que pugui rebre missatges de text.
Maneres en què utilitzarem el número de telèfon mòbil

Només farem servir el número de recuperació per garantir la seguretat del compte. A continuació us indiquem algunes maneres en què l'utilitzarem:

• per posar a prova les persones que intentin accedir al vostre compte sense permís,
  • per enviar-vos un codi de verificació de manera que pugueu accedir al vostre compte si mai hi perdeu l'accés,
  • per proporcionar-vos una manera alternativa de verificar que sou propietari del compte,
  • Per avisar-vos de possibles amenaces en la seguretat del compte (per exemple, quan es canvia la contrasenya).
Maneres en què no utilitzarem el número de telèfon mòbil

Tret que no feu una sol·licitud específica, o que ens proporcioneu el número de telèfon mòbil per un altre mitjà, no farem servir el vostre número de telèfon mòbil per res més que per protegir el compte. Per exemple, si no és que ens ho demaneu, mai no farem el següent:

• Vendre el número de telèfon a altres companyies o organitzacions.
  • trucar-vos per a finalitats comercials,
  • Publicar el número de telèfon al web.
Per què els telèfons mòbils són el mètode més segur

El telèfon mòbil és un mètode d'identificació més segur que l'adreça electrònica de recuperació o bé una pregunta de seguretat perquè, a diferència d'aquestes dues opcions, disposeu físicament del dispositiu.

Adreça electrònica de recuperació

Afegir o editar una adreça electrònica de recuperació
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu Correu electrònic
  4. Al costat d'Adreça de recuperació, seleccioneu Edita.
  5. Afegiu l'adreça electrònica de recuperació.
  6. Seleccioneu Fet.
Quina adreça electrònica s'ha d'utilitzar

L'adreça de recuperació hauria de ser l'adreça electrònica que feu servir habitualment.

Si feu servir Gmail, és possible que en iniciar la sessió per primera vegada hàgiu afegit una adreça electrònica de recuperació.

Si no feu servir Gmail, l'adreça de recuperació de la contrasenya és l'adreça que vau fer servir per registrar-vos al compte (per exemple: elmeuusuari@yahoo.com).

Què farem amb l'adreça electrònica
Farem servir l'adreça electrònica de recuperació per contactar-vos en aquests casos:
  • Per confirmar el vostre nom d'usuari després que creeu una adreça
  • Si no podeu iniciar la sessió a Google.
  • Heu oblidat la contrasenya
  • Si esteu a punt de quedar-vos sense espai d'emmagatzematge.
  • Quan hàgim d'alertar-vos sobre qualsevol activitat inusual que impliqui la vostra adreça.