Du kan logge ind, men kan ikke få adgang til Docs, Kalender, Grupper eller Sites

Du oplever muligvis uendelige omdirigeringer. Prøv at rydde din cache og dine cookies.

Hvis du forsøger at logge ind på Docs eller Grupper, og det ikke hjælper at rydde din cache og dine cookies, prøver du muligvis at logge ind på din gamle brugerdefinerede domæneadresse. Prøv at logge ind på https://docs.google.com eller https://groups.google.com uden at tilføje: /a/mit-domæne.dk. Brug din fulde mailadresse som brugernavn.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.