Automatisk pålogging og manglende data

Siden Google-kontoen du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, nå fungerer mer som en fullstendig Google-konto, blir informasjonskapslene i nettleseren brukt for alle produkter når du logger på. Det betyr at hvis du går til et annet Google-produkt mens du er logget på Google-kontoen du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, blir du automatisk logget på med den kontoen.

Når du blir automatisk pålogget med Google-kontoen du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, ser du bare data som er tilknyttet den aktuelle kontoen. Hvis du tidligere har brukt et produkt med en annen konto og så blir automatisk logget på med Google-kontoen du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, skjer én av to ting: Enten ser du ikke dataene fra den tidligere kontoen, eller så blir du bedt om å konfigurere en ny profil for det aktuelle produktet. Men ta det helt med ro – dataene dine er trygge. Logg på den forrige kontoen for å få tilgang til disse dataene.

Hvis du vil ha tilgang til flere kontoer samtidig i samme nettleser, kan du slå på multipålogging. Du kan også logge på forskjellige kontoer med forskjellige nettlesere.