Automatisch inloggen en ontbrekende gegevens

Omdat uw Google-account via uw werk, school of andere groep nu meer als een volledig Google-account werkt, worden de cookies van uw browser tussen de verschillende producten overgedragen nadat u bent ingelogd. Dit betekent dat als u een ander Google-product bezoekt terwijl u via uw werk, school of andere groep op uw Google-account bent ingelogd, u automatisch wordt ingelogd met dat account.

Wanneer u automatisch via uw werk, school of andere groep op uw Google-account bent ingelogd, kunt u alleen de gegevens van dat account zien. Als u eerder een product via een ander account heeft gebruikt en vervolgens automatisch met het Google-account van uw werk, school of andere groep wordt ingelogd, ziet u ofwel geen gegevens van uw vorige account of kunt u worden gevraagd om een nieuw profiel voor dat product in te stellen. We kunnen u echter verzekeren dat uw oude gegevens niet zijn gewist. Voor toegang tot deze gegevens logt u in met uw eerdere account.

Als u binnen dezelfde browser toegang wilt tot meerdere accounts tegelijk, kunt u toegang tot meerdere accounts inschakelen. U kunt ook via verschillende browsers op de verschillende accounts inloggen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.