Automatisch inloggen en ontbrekende gegevens

Omdat je Google-account via je werk, school of andere groep nu meer als een compleet Google-account werkt, worden de cookies van je browser tussen de verschillende producten overgedragen nadat je bent ingelogd. Dit betekent dat als je een ander Google-product bezoekt terwijl je via je werk, school of andere groep op je Google-account bent ingelogd, je automatisch wordt ingelogd met dat account.

Als je automatisch via je werk, school of andere groep op je Google-account bent ingelogd, kun je alleen de gegevens van dat account zien. Als je eerder een product via een ander account hebt gebruikt en vervolgens automatisch met het Google-account van je werk, school of andere groep wordt ingelogd, zie je ofwel geen gegevens van je vorige account of kun je worden gevraagd om een nieuw profiel voor dat product in te stellen. Je gegevens blijven daarbij gewoon behouden. Voor toegang tot deze gegevens log je in met je eerdere account.

Als je binnen dezelfde browser toegang wilt tot meerdere accounts tegelijk, zet je toegang tot meerdere accounts aan. Je kunt ook via verschillende browsers op de verschillende accounts inloggen.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.