Automaattinen kirjautuminen ja puuttuva data

Koska työpaikan, koulun tai muun ryhmän kautta saadut Google-tilit toimivat nyt kuten tavalliset Google-tilit, kirjautuminen eri tuotteisiin tallentuu selaimen evästeisiin. Jos siis olet kirjautuneena työpaikan, koulun tai muun ryhmän kautta saamallesi Google-tilille ja siirryt toisen Google-tuotteen sivulle, kirjaudut kyseiseen tuotteeseen automaattisesti.

Kun kirjaudut tuotteeseen automaattisesti työpaikan, koulun tai muun ryhmän kautta saamallasi Google-tilillä, näet vain kyseiseen tiliin liittyvää dataa. Jos olet käyttänyt tuotetta aiemmin toisella tilillä ja kirjaudut myöhemmin automaattisesti sisään työpaikan, koulun tai muun ryhmän kautta saamallasi Google-tilillä, sinulle ei näytetä aiemman tilisi tietoja tai sinua voidaan pyytää luomaan uusi profiili. Älä huoli, tietosi ovat tallessa. Löydät datan kirjautumalla sisään aiemmalla tililläsi.

Jos haluat kirjautua useille tileille yhtäaikaisesti samalla selaimella, voit ottaa käyttöön useille tileille kirjautumisen. Voit myös kirjautua eri tileille eri selaimilla.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.