Påvirker dette hvordan jeg logger på Google Workspace-kontoen min?

Hvis du har en konfliktkonto på grunn av noe av det følgende:

1. Du begynte å bruke en e-postadresse du fikk via jobben, skolen eller en annen organisasjon, før 18. november 2010, og du har brukt produkter som ikke er med i hovedserien av Google Workspace-produkter (Gmail, Kalender, Nettsteder, Grupper, Dokumenter og Meet), med e-postadressen du bruker for Google Workspace.
  2. Google Workspace er nylig tatt i bruk på domenet ditt, og du brukte tidligere e-postadressen din med Google-produkter – før Google Workspace ble tatt i bruk på domenet.

Endringene påvirker bare påloggingslegitimasjonen for konfliktkontoer. Det er bare påloggingslegitimasjonen for den personlige konfliktkontoen din som endres. Dette påvirker ikke på noen måte legitimasjonen du bør bruke til å logge på kontoen du har fått via skolen, jobben eller en annen organisasjon, og heller ikke hvordan du får tilgang til dataene i kontoen din. Du bør fortsatt logge på organisasjonskontoen din med brukernavn@mitt-domene.no, og kontaktene dine bør fortsatt sende deg e-post på brukernavn@mitt-domene.no.

Når du logger på med adressen brukernavn@mitt-domene.no, kan det hende du ser en melding om at kontoen din må oppdateres. Dette skjer fordi du tidligere hadde en konfliktkonto med samme navn som organisasjonskontoen din (brukernavn@mitt-domene.no), og vi ikke er sikre på hvilken konto du prøver å få tilgang til – den personlige konfliktkontoen eller organisasjonskontoen. Når du ser siden der det står at kontoen din må oppdateres, må du bestemme deg for hvor dataene fra konfliktkontoen hører til, og deretter gi kontoen et nytt navn.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.