Påvirker dette måten jeg logger meg på Google Apps-kontoen min på?

Ja, hvis du har en konfliktkonto av én av følgende grunner:

1. Du begynte å bruke en e-postadresse for Google Apps før 18. november 2010, og brukte produkter utenfor Google Apps-kjerneproduktene (Gmail, Kalender, Google Nettsteder, Grupper, Google Dokumenter og Google Video) med e-postadressen for Google Apps.
  2. Domenet ditt begynte nylig å bruke Google Apps, og du har tidligere brukt e-postadressen din til å få tilgang til Google-produkter før domenet begynte å bruke Google Apps.

Endringene påvirker bare påloggingsopplysninger for konfliktkontoer. Det er bare påloggingsopplysningene for den personlige konfliktkontoen din som endres. Dette påvirker ikke brukernavnet og passordet du må bruke for å logge deg på Google Apps-kontoen din, eller hvordan du får tilgang til dataene i Google Apps-kontoen. Du skal fortsatt logge deg på organisasjonskontoen med username@my-domain.com, og kontaktene dine skal fortsatt kontakte deg på adressen username@my-domain.com.

Det kan hende at du får beskjed om at en oppdatering kreves for kontoen når du logger deg på med adressen username@my-domain.com fordi du tidligere hadde en konfliktkonto med samme navn som organisasjonskontoen username@my-domain.com, og fordi vi ikke kan fastslå hvilken konto du prøver å få tilgang til – den personlige konfliktkontoen eller organisasjonskontoen. Når du ser denne siden der det kreves en oppdatering av kontoen din, må du bestemme hvor dataene for konfliktkontoen tilhører, og deretter gi konfliktkontoen din et nytt navn.