Is dit van invloed op hoe ik inlog op mijn Google Workspace-account?

Als je een conflicterend account hebt omdat een van de volgende situaties op jou van toepassing is:

1. Je bent vóór 18 november 2010 een e-mailadres via je werk, school of andere organisatie gaan gebruiken en hebt producten buiten het Google Workspace-kernpakket van producten (E-mail, Agenda, Sites, Groepen, Documenten en Meet) gebruikt met je e-mailadres voor Google Workspace.
  2. Je domein maakt sinds kort gebruik van Google Workspace en je gebruikte je e-mailadres voor toegang tot Google-producten voordat je domein Google Workspace ging gebruiken.

De wijzigingen zijn alleen van invloed op de inloggegevens voor een conflicterend account. Alleen de inloggegevens voor je persoonlijke conflicterende account worden gewijzigd. Dit is niet van invloed op de gegevens die je moet gebruiken om in te loggen op het account van je werk, school of andere organisatie of hoe je toegang krijgt tot de gegevens in je account. Je moet nog steeds inloggen op je zakelijke account met het adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl en je contacten kunnen nog steeds e-mails sturen naar gebruikersnaam@mijn-domein.nl.

De pagina 'Er is een update voor je account vereist' kan worden weergegeven wanneer je inlogt met je adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl omdat je eerder een conflicterend account had met dezelfde naam als je zakelijke account gebruikersnaam@mijn-domein.nl en we niet zeker weten welk account je probeert te openen: het persoonlijke conflicterende account of het zakelijke account. Als je de pagina 'Er is een update voor je account vereist' ziet, moet je bepalen waar de gegevens van je conflicterende account zich moeten bevinden en vervolgens de naam van het conflicterende account wijzigen.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.