Is dit van invloed op hoe ik me aanmeld bij mijn Google Apps-account?

Als u een conflicterend account heeft omdat een van de volgende situaties op u van toepassing is:

1. U gebruikte het e-mailadres van Google Apps al vóór 18 november 2010 en u heeft producten buiten het basispakket van Google Apps gebruikt (Gmail, Google Documenten, Google Agenda, Google Sites en Google Video's) in combinatie met het e-mailadres van Google Apps.
  2. Uw domein is onlangs aan de slag gegaan met Google Apps en u heeft uw e-mailadres al voordat uw domein begon met het gebruik van Google Apps, gebruikt om u aan te melden bij producten van Google.

De wijzigingen zijn alleen van invloed op de aanmeldingsgegevens voor een conflicterend account. Alleen uw aanmeldingsgegevens voor uw persoonlijke conflicterende account worden gewijzigd. Dit is niet van invloed op de aanmeldingsgegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw Google Apps-account of de manier waarop u toegang krijgt tot de gegevens in uw Google Apps-account. U moet zich nog steeds aanmelden met uw bedrijfsaccount met het adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl en uw contactpersonen kunnen nog steeds e-mails verzenden naar gebruikersnaam@mijn-domein.nl.

De pagina 'Er is een update voor uw account vereist' kan worden weergegeven wanneer u zich aanmeldt met uw adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl omdat u eerder een conflicterend account had met dezelfde naam als uw zakelijke account gebruikersnaam@mijn-domein.nl en we niet zeker weten welk account u probeert te openen: het persoonlijke conflicterende account of het zakelijke account. Wanneer de pagina 'Er is een update voor uw account vereist' wordt weergegeven, moet u bepalen waar de gegevens van uw conflicterende account zich moeten bevinden en vervolgens de naam van het conflicterende account wijzigen.