Is dit van invloed op hoe ik inlog op mijn G Suite-account?

Als u een conflicterend account heeft omdat een van de volgende situaties op u van toepassing is:

1. U bent vóór 18 november 2010 een e-mailadres via uw werk, school of andere organisatie gaan gebruiken en heeft producten buiten het G Suite-kernpakket van producten (E-mail, Agenda, Sites, Discussiegroepen, Documenten en Video) gebruikt met uw e-mailadres voor G Suite.
  2. Uw domein maakt sinds kort gebruik van G Suite en u gebruikte uw e-mailadres voor toegang tot Google-producten voordat uw domein G Suite ging gebruiken.

De wijzigingen zijn alleen van invloed op de inloggegevens voor een conflicterend account. Alleen de inloggegevens voor uw persoonlijke conflicterende account worden gewijzigd. Dit is niet van invloed op de gegevens die u moet gebruiken om in te loggen op het account van uw werk, school of andere organisatie of hoe u toegang krijgt tot de gegevens in uw account. U moet nog steeds inloggen op uw zakelijke account met het adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl en uw contacten kunnen nog steeds e-mails verzenden naar gebruikersnaam@mijn-domein.nl.

De pagina 'Er is een update voor uw account vereist' kan worden weergegeven wanneer u inlogt met uw adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl omdat u eerder een conflicterend account had met dezelfde naam als uw zakelijke account gebruikersnaam@mijn-domein.nl en we niet zeker weten welk account u probeert te openen: het persoonlijke conflicterende account of het zakelijke account. Wanneer de pagina 'Er is een update voor uw account vereist' wordt weergegeven, moet u bepalen waar de gegevens van uw conflicterende account zich moeten bevinden en vervolgens de naam van het conflicterende account wijzigen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.