Vaikuttaako tämä tapaan, jolla kirjaudun G Suite ‑tililleni?

Sinulla on ristiriitainen tili jommastakummasta seuraavista syistä:

1. Aloitit työpaikan, koulun tai muun organisaation kautta saamasi tilin käytön 18.11.2010 tai sitä ennen ja olet käyttänyt G Suite ‑sähköpostiosoitteellasi tuotteita, jotka eivät kuulu G Suiten ydinvalikoimaan (Gmail, Kalenteri, Sites, Ryhmät, Docs ja Video).
  2. Verkkotunnuksesi on aloittanut G Suiten käytön hiljattain, ja olet käyttänyt Google-tuotteita sähköpostiosoitteellasi sitä ennen.

Muutokset vaikuttavat vain ristiriitaisten tilien kirjautumistietoihin. Vain henkilökohtaisen ristiriitaisen tilisi kirjautumistiedot muuttuvat. Tämä ei vaikuta kirjautumistietoihin, joilla käytät työpaikan, koulun tai muun organisaation kautta saamaasi tiliä, eikä tililläsi olevien tietojen käyttöön. Kirjaudut organisaation tilillesi edelleen käyttäjänimi@my-domain.com-osoitteella ja kontaktisi lähettävät sinulle edelleen sähköpostia osoitteeseen käyttäjänimi@my-domain.com.

Kun kirjaudut sisään käyttäjänimi@my-domain.com-osoitteellasi, saatat nähdä ilmoituksen, jossa sinua pyydetään päivittämään tilisi. Tämä johtuu siitä, että käytössäsi on aiemmin ollut ristiriitainen tili, jolla on sama nimi kuin organisaation käyttäjänimi@my-domain.com-tililläsi, emmekä ole varmoja, kumpaa tiliä haluat käyttää – henkilökohtaista ja ristiriitaista tiliä vai organisaation tiliä. Kun näet sivun, jolla sinua pyydetään päivittämään tilisi, sinun tulee päättää, mihin ristiriitaisen tilisi tiedot kuuluvat, ja nimetä ristiriitainen tili uudelleen.