Vaikuttaako tämä tapaan, jolla kirjaudun Google Workspace ‑tililleni?

Jos sinulla on ristiriitainen tili, se johtuu jommastakummasta näistä syistä:

1. Aloitit työpaikan, koulun tai muun organisaation kautta saamasi tilin käytön ennen 18.11.2010 ja olet käyttänyt Google Workspace ‑sähköpostiosoitteellasi tuotteita, jotka eivät kuulu Google Workspacen ydinvalikoimaan (Gmail, Kalenteri, Sites, Ryhmät, Docs ja Meet).
  2. Verkkotunnuksesi aloitti Google Workspacen käytön äskettäin, ja olet käyttänyt Googlen tuotteita sähköpostiosoitteellasi ennen sitä.

Muutokset vaikuttavat vain ristiriitaisten tilien kirjautumistietoihin. Vain henkilökohtaisen ristiriitaisen tilisi kirjautumistiedot muuttuvat. Tämä ei vaikuta kirjautumistietoihin, joilla käytät työpaikan, koulun tai muun organisaation kautta saamaasi tiliä, eikä tililläsi olevien tietojen käyttöön. Kirjaudut organisaation tilillesi edelleen käyttäjänimi@my-domain.com-osoitteella ja kontaktisi lähettävät sinulle edelleen sähköpostia osoitteeseen käyttäjänimi@my-domain.com.

Kun kirjaudut sisään käyttäjänimi@my-domain.com-osoitteellasi, saatat nähdä ilmoituksen, jossa sinua pyydetään päivittämään tilisi. Tämä johtuu siitä, että käytössäsi on aiemmin ollut ristiriitainen tili, jolla on sama nimi kuin organisaation käyttäjänimi@my-domain.com-tililläsi, emmekä ole varmoja, kumpaa tiliä haluat käyttää – henkilökohtaista ja ristiriitaista tiliä vai organisaation tiliä. Kun näet sivun, jolla sinua pyydetään päivittämään tilisi, sinun tulee päättää, mihin ristiriitaisen tilisi data kuuluu, ja nimetä ristiriitainen tili uudelleen.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.