Això afecta la manera com inicio la sessió al meu compte de Google Workspace?

Si teniu un compte en conflicte per un dels motius següents:

1. Vau començar a fer servir una adreça electrònica de la feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització abans del 18 de novembre de 2010 i vau utilitzar productes que no són del paquet principal de Google Workspace (Gmail, Calendar, Sites, Grups, Documents i Meet) amb la vostra adreça electrònica de Google Workspace.
  2. El vostre domini fa servir Google Workspace des de fa poc i abans utilitzàveu la vostra adreça electrònica per accedir als productes de Google.

Els canvis només afecten les credencials d'inici de sessió d'un compte en conflicte. Només canviaran les credencials d'inici de sessió al vostre compte personal en conflicte. Els canvis no afectaran de cap manera les credencials que heu de fer servir per iniciar la sessió al compte de la feina, del centre educatiu o d'una altra organització, ni com accediu a les dades del compte. Heu de continuar iniciant la sessió al compte de l'organització amb nomusuari@elmeudomini.cat, de la mateixa manera que els vostres contactes us han de continuar enviant els correus electrònics a nomusuari@elmeudomini.cat.

És possible que aparegui una pàgina en què se us demana que actualitzeu el compte quan inicieu la sessió amb la vostra adreça nomusuari@elmeudomini.cat, perquè abans teníeu un compte en conflicte amb el mateix nom que el compte d'organització (nomusuari@elmeudomini.cat) i no sabem amb seguretat a quin compte proveu d'accedir: al compte personal en conflicte o al compte d'organització. Quan vegeu la pàgina d'actualització del compte, haureu de decidir a quin compte pertanyen les dades del compte en conflicte i, a continuació, canviar-ne el nom.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.