Ei, en yritä kirjautua Gmailiin

Jos sinulla on ongelmia ristiriitaiselle tilille kirjautumisessa, varmista, että lisäät kyseiseen tiliin yhdistetyn salasanan – et työpaikan, koulun tai muun ryhmän kautta saamasi Google-tilin salasanaa.

Jos et muista salasanaasi, siirry tilin palautusprosessin ensimmäiseen vaiheeseen. Tällä sivulla sähköpostiosoitekenttään kirjoitettava osoite riippuu siitä, oletko jo valinnut ristiriitaiselle tilillesi uuden sähköpostiosoitteen.

• Jos et ole vielä valinnut ristiriitaiselle tilille uutta sähköpostiosoitetta, voit ilmoittaa väliaikaisen tilin nimen. Väliaikainen tilin nimi on muodossa käyttäjätunnus%verkkotunnus.com@gtempaccount.com, jossa %-merkki korvaa alkuperäisessä osoitteessa olevan @-merkin ja osoitteen loppuun lisätään @gtempaccount.com. Seuraavalla näytöllä valitse Lähetä sähköposti osoitteeseen ******@g***********.com. Linkki lähetetään tämän jälkeen työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän kautta saamasi Google-tilin sähköpostiosoitteeseen, jolloin voit palauttaa ristiriitaisen tilisi salasanan.
  • Jos olet jo valinnut ristiriitaiselle tilillesi uuden sähköpostiosoitteen, lisää se osoite, jota käytit nollatessasi ristiriitaisen tilin. Uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään linkki, jonka avulla voit pyytää uuden salasanan.

Jos et vieläkään pääse kirjautumaan sisään, syy saattaa olla jokin seuraavista:

• Virheellinen URL-osoite: Yrität ehkä kirjautua ristiriitaiselle tilille personoidulla Google Workspace ‑URL-osoitteella (esim. https://mail.google.com/a/domain.com). Pääset tilillesi kirjautumalla sisään tilien etusivulla ja valitsemalla tuotteen, jota haluat käyttää.
  • Virheellinen tai vaillinainen sähköpostiosoite: Varmista kirjautuessasi, että kirjoitat koko sähköpostiosoitteesi (esim. käyttäjätunnus@example.com).
  • Kirjautuminen kahdelle eri tilille samalla selaimella: Jos olet jo kirjautuneena työpaikan tai koulun kautta saamallesi tilille, et voi kirjautua samalla selaimella toiselle Google-tilille ilman erityistoimenpiteitä. Voit kirjautua tietyissä tuotteissa samanaikaisesti useille tileille ottamalla käyttöön kirjautumisen useaan tiliin.
true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.