Kan inte använda flera konton samtidigt

Google använder cookies för att hålla koll på om du har loggat in på kontot. Tidigare hade ditt konto med ändelsen @min-doman.com en egen inloggningscookie som inte var densamma som Google-kontots cookie. Det innebar att du kunde logga in på båda kontona samtidigt i samma webbläsare.

Eftersom Google-konton som används via jobb, skola eller andra grupper har flyttat till en ny infrastruktur där användarna har åtkomst till fler av Googles tjänster använder de numera inloggningscookien för Google-kontot. Det innebär att du endast kan logga in med ett konto åt gången. Om du behöver vara inloggad på fler än ett konto samtidigt kan du läsa mer om hur du använder flera konton på samma gång.