Kan niet meerdere accounts tegelijk gebruiken

Google gebruikt cookies om bij te houden of je op je account bent ingelogd. In het verleden gebruikte je account @mijn-domein.com een eigen inlogcookie, los van Google-accounts, zodat je vanuit dezelfde browser op beide accounts tegelijk kon inloggen.

Omdat Google-accounts via het werk, scholen of andere groepen naar een nieuwe infrastructuur zijn overgezet waardoor gebruikers toegang hebben tot veel meer Google-services, maken deze gebruik van het inlogcookie van het Google-account. Met dit cookie kunt u slechts op één account tegelijk inloggen. Als je op meer dan één account tegelijk moet inloggen, vind je hier hoe je meerdere accounts tegelijk gebruikt.