Jeg kan ikke bruge flere konti på samme tid

Google bruger cookies til at holde styr på, om du er logget ind på din konto eller ej. Din konto @mit-domæne.dk havde tidligere sin egen logincookie, som var adskilt fra Google-konti, så du kunne logge ind på begge konti på samme tid via den samme browser.

Google-konti via arbejde, skoler eller andre grupper er flyttet til en ny infrastruktur, der giver brugerne adgang til mange flere Google-tjenester, og disse konti bruger nu samme logincookie som Google-konti. Cookien giver kun mulighed for at logge ind med én konto ad gangen. Hvis du har brug for at logge ind på mere end én konto ad gangen, kan du se, hvordan du bruger flere konti samtidigt.

Luk søgning
Google-apps