No es poden utilitzar diversos comptes alhora

Google fa servir galetes per fer un seguiment de si has iniciat la sessió al compte o no. En el passat, el compte @el-meu-domini.com disposava d'una galeta pròpia d'inici de sessió, a banda de la de Comptes de Google, de manera que podies iniciar la sessió als dos comptes alhora des del mateix navegador.

Des que Comptes de Google de la feina, del centre educatiu o d'altres grups funciona amb una infraestructura nova que permet als usuaris accedir a molts més serveis de Google, els dos comptes fan servir la galeta d'inici de sessió del Compte de Google. Aquesta galeta només permet iniciar la sessió en un sol compte al mateix temps. Si necessites iniciar la sessió en més d'un compte a la vegada, obtén informació sobre com pots utilitzar diversos comptes alhora.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda