Kan ikke bruke flere kontoer samtidig

Google bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over om du er logget på kontoen din eller ikke. Tidligere har @mitt-domene.no-kontoen din hatt sin egen informasjonskapsel – atskilt fra Google-kontoer – så du har kunnet logge på begge kontoene samtidig i den samme nettleseren.

Siden Google-kontoer via jobb, skoler eller andre grupper er flyttet til en ny infrastruktur der brukerne får tilgang til mange flere Google-tjenester, brukes nå den samme informasjonskapselen for pålogging som for Google-kontoer. Med denne informasjonskapselen kan du bare være logget på én konto om gangen. Hvis du har behov for å logge på mer enn én konto om gangen, kan du se hvordan du bruker flere kontoer samtidig.