Tijdens routineonderhoud is een aantal gebruikers door het systeem uitgelogd van hun Google-account. Als u een van deze gebruikers bent, kunt u inloggen met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord op https://accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen, kunt u hier uw accountwachtwoord herstellen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen onze ondersteuningsmedewerkers u niet helpen bij wachtwoordproblemen.

Meerdere accounts tegelijk gebruiken

Na de overschakeling van Google Apps kunt u zich niet in dezelfde browser aanmelden bij een ander Google-account wanneer u al bent aangemeld bij uw Google Apps-account. Hieronder vindt u de reden hiervoor:

• Google gebruikt cookies om te zorgen dat u bij uw account blijft aangemeld.
  • Met de aanmeldingscookie van Google kunt u zich slechts bij één account tegelijk aanmelden.
  • Vroeger werden er aparte cookies gegenereerd voor Google Apps-accounts. Zo kon u dus in dezelfde browser zowel zijn aangemeld bij uw Google-account als bij uw Google Apps-account.
  • Uw Google Apps-account is omgezet en functioneert nu meer als een volledig Google-account. Uw account gebruikt de standaard aanmeldingscookie van Google, zodat u zich slechts bij één account tegelijk kunt aanmelden.
hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.