Meerdere accounts tegelijk gebruiken

Na de G Suite-overschakeling kunt u niet via dezelfde browser inloggen op een ander Google-account wanneer u al bent ingelogd op een account dat u gebruikt via uw werk, school of andere organisatie. Hieronder vindt u de redenen hiervoor:

• Google gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u blijft ingelogd op uw account.
  • Met de inlogcookie van Google kunt u slechts op één account tegelijk inloggen.
  • Vroeger werden er afzonderlijke cookies gegenereerd voor G Suite-accounts en Google-accounts zodat u via dezelfde browser kon inloggen op uw Google-account en uw G Suite-account.
  • Uw G Suite-account is omgezet en functioneert nu meer als een volledig Google-account. Uw account gebruikt de standaard inlogcookie van Google, zodat u slechts op één account tegelijk kunt inloggen.

Meer informatie over toegang tot meerdere accounts.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.