Ús simultani de diversos comptes

Després de la transició de G Suite, veureu que no podeu iniciar la sessió en un altre compte de Google amb el mateix navegador si manteniu la sessió iniciada en un compte de la feina, del centre educatiu o d'una altra organització. A continuació us n'expliquem el perquè:

• Google utilitza galetes per mantenir la vostra sessió iniciada al compte.
  • La galeta d'inici de sessió de Google només permet iniciar la sessió en un compte alhora.
  • Abans, les galetes que s'utilitzaven als comptes de G Suite de la feina eren diferents de les dels comptes de Google. D'aquesta manera, es podia iniciar la sessió als dos comptes a la vegada amb el mateix navegador web.
  • El vostre compte G Suite ha experimentat una transició i ara funciona més com un compte de Google. El vostre compte utilitza la galeta d'inici de sessió estàndard de Google, de manera que no permet iniciar la sessió a més d'un compte a la vegada.

Obteniu més informació sobre l'inici de sessió múltiple.