Si s'ha tancat la sessió del compte fa poc, torna a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya habituals a https://accounts.google.com. Si no recordes la contrasenya o no pots iniciar-hi la sessió per un altre motiu, vés a aquesta pàgina per recuperar la contrasenya del compte. Els agents de l'assistència tècnica no et poden ajudar amb qüestions relacionades amb la contrasenya, de manera que has de resoldre el problema en línia.

Ús simultani de diversos comptes

Després de fer la migració de Google Apps, veureu que no es pot iniciar la sessió en un altre compte de Google al mateix navegador mentre tingueu la sessió iniciada al compte de Google Apps. Tot seguit us expliquem perquè:

• Google utilitza galetes per mantenir la vostra sessió iniciada al compte.
  • La galeta d'inici de sessió de Google només permet iniciar la sessió en un sol compte.
  • Abans, les galetes dels comptes de Google Apps eren independents de les dels comptes de Google, de manera que era possible iniciar la sessió a tots dos comptes alhora en el mateix navegador.
  • El compte de Google Apps s'ha migrat a una altra infraestructura i ara funciona com qualsevol altre compte de Google. El vostre compte utilitza la galeta d'inici de sessió estàndard de Google, de manera que no permet iniciar la sessió a més d'un compte a la vegada.