Logg på etter overgangen

Hvis Google-kontoen du har fått via jobben, skolen eller en annen gruppe, blir overført mens du er pålogget, logges du automatisk av når overgangen er fullført. Du må altså logge på igjen for å få tilgang til den overførte kontoen. Når overgangen av kontoen er ferdig, kan du bruke to påloggingsmetoder:

1. Du kan bruke den opprinnelige påloggingssiden til jobben, skolen eller gruppen for å logge på – på samme måte som før overgangen. Du kan for eksempel gå til https://mail.google.com/a/mitt-domene.no.
  2. Du kan bruke de vanlige påloggingssidene for Google-produkter, for eksempel www.gmail.com eller sites.google.com. Hvis du velger å logge på fra disse påloggingssidene, må du passe på at du bruker hele e-postadressen din. Du må altså skrive inn «brukernavn@mitt-domene.no» i «E-postadresse»-feltet.

Hvis ikke dette fungerer, bør du kontakte administratoren din.

Finner du ikke dataene du hadde lagret i kontoen din? Da kan det hende du har en konfliktkonto. For å finne disse dataene, logg på konfliktkontoen din.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.