Pålogging med Google Apps-kontoen etter endringen

Hvis Google Apps-kontoen overføres mens du er logget på kontoen, logges du automatisk ut når overføringen er fullført. Du må dermed logge deg på igjen for å få tilgang til den endrede kontoen. Når Google Apps-kontoen er endret, kan du logge deg på ved å bruke én av to måter:

1. Du kan bruke den opprinnelige påloggingssiden for Google Apps for å logge deg på slik du gjorde før endringen trådte i kraft. Du kan for eksempel gå til http://mail.google.com/a/domain.com
  2. Du kan bruke de vanlige påloggingssidene for Gmail, Google Kalender, Google Dokumenter osv. som for eksempel www.gmail.com eller sites.google.com. Hvis du velger å logge deg på fra disse påloggingssidene, må du påse at du bruker den fullstendige e-postadressen. Du må altså oppgi brukernavn@mittdomene.com i feltet E-post.

Hvis dette ikke fungerer, må du kontakte administratoren.

Finner du ikke dataene som er lagret i kontoen? Da kan du ha en konfliktskapende konto. Logg deg på den konfliktskapende kontoen for å finne disse dataene.