Inloggen na de transitie

Als uw Google-account via uw werk, school of andere groep wordt overgezet terwijl u al op het account bent ingelogd, wordt u automatisch uitgelogd nadat de transitie is voltooid. U moet vervolgens weer inloggen om toegang tot uw overgezette account te krijgen. Nadat de transitie van uw account is voltooid, zijn er twee manieren waarop u vanaf nu kunt inloggen:

1. U kunt de oorspronkelijke inlogpagina van uw werk, school of andere groep gebruiken om in te loggen zoals u vóór de transitie deed. U gaat bijvoorbeeld naar https://mail.google.com/a/domein.com.
  2. U kunt de normale inlogpagina's voor Google-producten gebruiken, zoals www.gmail.com of sites.google.com. Als u met deze inlogpagina's wilt inloggen, moet u inloggen met uw volledige e-mailadres. Dit houdt in dat u in het veld E-mail het adres gebruikersnaam@mijn-domein.com moet opgeven.

Als dit niet werkt, neemt u contact op met uw beheerder.

Kunt u de gegevens niet vinden die u in uw account heeft opgeslagen? U heeft wellicht een conflicterend account. Log in op uw conflicterende account om deze gegevens te vinden.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.