Inloggen na de overdracht

Als uw Google-account via uw werk, school of andere groep wordt overgezet terwijl u al op het account bent ingelogd, wordt u automatisch uitgelogd nadat de overdracht is voltooid. U moet vervolgens weer inloggen om toegang tot uw overgezette account te krijgen. Nadat de overdracht van uw account is voltooid, zijn er twee manieren waarop u vanaf nu kunt inloggen:

1. U kunt de oorspronkelijke inlogpagina van uw werk, school of andere groep gebruiken om in te loggen zoals u vóór de overdracht deed. U gaat bijvoorbeeld naar https://mail.google.com/a/domein.com.
  2. U kunt de algemene inlogpagina's voor Google-producten gebruiken, zoals www.gmail.com of sites.google.com. Als u via deze inlogpagina's wilt inloggen, moet u inloggen met uw volledige e-mailadres. Dit houdt in dat u in het veld E-mail het adres gebruikersnaam@mijn-domein.nl moet opgeven.

Als dit niet werkt, neemt u contact op met uw beheerder.

Kunt u de gegevens niet vinden die u in uw account heeft opgeslagen? U heeft wellicht een conflicterend account. Log in op uw conflicterende account om deze gegevens te vinden.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.