Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä. Tukiedustajamme eivät voi auttaa salasanaongelmissa turvallisuussyistä.

Kirjautuminen siirron jälkeen

Jos työpaikan, koulun tai muun ryhmän kautta saamasi Google-tili siirretään, kun olet kirjautuneena sisään, sinut kirjataan automaattisesti ulos siirron valmistuttua. Sinun täytyy siis kirjautua takaisin sisään käyttääksesi siirtymävaiheen läpäissyttä tiliäsi. Voit kirjautua siirron jälkeen kahdella eri tavalla:

1. Voit jatkaa työpaikan, koulun tai muun ryhmän alkuperäisen kirjautumissivun käyttöä kuten ennen siirtoa. Esimerkiksi: https://mail.google.com/a/domain.com.
  2. Voit käyttää Google-tuotteiden tavallisia kirjautumissivuja, kuten www.gmail.com tai sites.google.com. Jos haluat kirjautua sisään näiden sivujen kautta, muista antaa kirjautuessasi koko sähköpostiosoitteesi. Kirjoita siis sähköpostiosoitekenttään käyttäjänimi@my-domain.com.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

Etkö löydä tietoja, jotka olet tallentanut tilillesi? Sinulla saattaa olla ristiriitainen tili. Löydät tiedot kirjautumalla ristiriitaiselle tilillesi.