Kirjautuminen Google-sovellustiliin siirtymävaiheen jälkeen

Jos Google-sovellustiliäsi siirretään ollessasi kirjautunut tiliin, sinut kirjataan ulos automaattisesti, kun siirtymävaihe on valmis. Sinun täytyy siis kirjautua takaisin sisään käyttääksesi siirtymävaiheen läpäissyttä tiliäsi. Kun Google-sovellustilisi on läpäissyt siirtymävaiheen, voit kirjautua sisään tiliisi kahdella eri tavalla:

1. voit käyttää alkuperäistä Google-sovellusten kirjautumissivua samalla tavalla kuin ennen siirtymävaihetta. Kirjaudu sisään esimerkiksi sivulla http://mail.google.com/a/verkkotunnus.com.
  2. voit käyttää tavallisia Gmailin, Google-kalenterin, Google-dokumenttien jne. kirjautumissivuja, kuten www.gmail.com tai sites.google.com. Jos haluat kirjautua sisään näiden sivujen kautta, muista antaa kirjautuessasi koko sähköpostiosoitteesi. Kirjoita siis Sähköposti-kenttään käyttäjänimi@oma-verkkotunnus.com.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

Etkö löydä tietoja, jotka olet tallentanut tiliisi? Sinulla saattaa olla ristiriitainen tili. Löydät haluamasi tiedot kirjautumalla sisään ristiriitaiseen tiliisi.