Kirjautuminen siirron jälkeen

Jos työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän kautta saamasi Google-tili siirretään, kun olet kirjautuneena sisään, sinut kirjataan automaattisesti ulos siirron valmistuttua. Sinun täytyy siis kirjautua takaisin sisään käyttääksesi siirtymävaiheen läpäissyttä tiliäsi. Voit kirjautua siirron jälkeen kahdella eri tavalla:

1. Voit jatkaa työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän alkuperäisen kirjautumissivun käyttöä samaan tapaan kuin ennen siirtoa. Esimerkiksi: https://mail.google.com/a/domain.com.
  2. Voit käyttää Google-tuotteiden tavallisia kirjautumissivuja, kuten www.gmail.com tai sites.google.com. Jos haluat kirjautua sisään näiden sivujen kautta, muista antaa kirjautuessasi koko sähköpostiosoitteesi. Kirjoita siis sähköpostiosoitekenttään käyttäjänimi@oma-verkkotunnus.com.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

Etkö löydä dataa, jonka olet tallentanut tilillesi? Sinulla saattaa olla ristiriitainen tili. Löydät datan kirjautumalla ristiriitaiselle tilillesi.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.