Administratörens eller internetleverantörens åtkomst till data

Med Google Workspace-kontot får du åtkomst till de flesta av Googles produkter via e-postadressen som administratören tilldelade dig. Observera att administratören har åtkomst till all data som lagras på kontot, inklusive din e-post. Läs mer i Googles integritetspolicy.

Dessutom kan domänadministratören inaktivera vissa tjänster eller begränsa din möjlighet att flytta data till eller från organisationskontot.

Om du använder Googles produkter med en e-postadress som tilldelats dig av en administratör kan ditt avtal med eller juridiska förhållande till den administratören eller internetleverantören påverka

• vem som äger den data eller det innehåll som du skickar eller lägger upp genom ditt konto
  • de villkor under vilka du kan komma åt ditt konto eller när ditt konto kan inaktiveras
  • vem som kan komma åt eller ta bort data i ditt konto.

Om du för närvarande hanterar kontot själv eller det hanteras av ett team kan det komma att hanteras av en domänadministratör senare. Läs mer.

Mer information om hur du hittar din administratör finns i Vem är min administratör.

Du kan använda Google-produkter som inte finns i Google Workspace genom att skapa ett Google-konto som inte hanteras via Google Workspace.