Datatilgang for administratoren eller tjenesteleverandøren din

Med Google Workspace-kontoen din har du tilgang til mesteparten av Googles produkter via e-postadressen du har fått av administratoren din. Det er viktig å være klar over at administratoren din har tilgang til alle data du lagrer i denne kontoen, inkludert e-posten din. Du finner mer informasjon i Googles personvernregler.

I tillegg kan domeneadministratoren slå av bestemte tjenester eller begrense muligheten du har til å flytte data til eller fra organisasjonskontoen.

Hvis du bruker Googles produkter via en e-postadresse du har fått av en administrator, kan det hende avtalen eller det juridiske forholdet mellom deg og administratoren har innvirkning på

• hvem som eier dataene eller innholdet du sender inn eller laster opp via kontoen
  • betingelsene for tilgangen din til kontoen, eller når kontoen kan deaktiveres
  • hvem som har tilgang til eller kan slette data i kontoen

Hvis kontoen din for øyeblikket er administrert av deg selv eller teamet ditt, kan det hende den går over til å bli administrert av en domeneadministrator. Finn ut mer.

Gå til Hvem er administratoren min? for å finne ut hvordan du finner administratoren din.

Du kan også bruke Google-produkter som ikke er inkludert i Google Workspace, ved å opprette en Google-konto som ikke administreres via Google Workspace.