Din administrator eller tjenesteudbyders adgang til data

Din Google Workspace-konto giver dig adgang til de fleste Google-produkter via den mailadresse, din administrator har tildelt dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at din administrator har adgang til alle data, du gemmer på denne konto, også din mail. Læs Googles privatlivspolitik for at få flere oplysninger.

Domæneadministratoren kan også deaktivere bestemte tjenester eller begrænse din mulighed for at flytte data til eller fra virksomhedskontoen.

Hvis du har adgang til Google-produkter med en mailadresse, som en administrator har tildelt dig, kan din aftale med eller dit juridiske forhold til administratoren påvirke:

• Hvem der ejer de data eller det indhold, som du indsender eller uploader via din konto.
  • Betingelserne for adgangen til din konto, eller for hvornår din konto kan deaktiveres.
  • Hvem der kan få adgang til eller slette dataene på din konto.

Hvis din konto i øjeblikket administreres af dig selv eller af et team, kan din konto fremover muligvis blive administreret af en domæneadministrator. Få flere oplysninger.

I Hjælp kan se, hvordan du finder din administrator, under Hvem er min administrator.

Du kan også få adgang til Google-produkter, der ikke indgår i Google Workspace, ved at oprette en Google-konto, der ikke administreres gennem Google Workspace.