Multiple sign-in gebruiken met Google Documenten

Als u Google Documenten gebruikt en bent ingelogd op meerdere accounts, wordt u automatisch ingelogd op uw standaardaccount wanneer u naar http://docs.google.com gaat.

Als u Google Apps gebruikt en naar de URL van uw Google Apps-domein gaat (zoals http://docs.google.com/a/mijn-domein.com of mogelijk http://docs.mijn-domein.com), wordt u automatisch ingelogd bij Google Documenten voor uw @mijn-domein.com-account. Multiple sign-in is met name handig voor Google Apps-accounts omdat u op meerdere Google Apps-domeinen kunt inloggen.

Beperkingen

Als u multiple sign-in gebruikt met Google Documenten, kunt u slechts met één Google-account tegelijk inloggen bij Google Documenten. Als u echter een @mijn-domein-account van Google Apps heeft, kunt u met een Google Apps-account en een Google-account inloggen bij Google Documenten.

Het eerste Google-account waarmee u inlogt bij Google Documenten, wordt het account dat u altijd moet gebruiken voor toegang tot Google Documenten. Als u inlogt op een ander Google-account (dat geen Google Apps-account is) met multiple sign-in, kunt u Google Documenten niet gebruiken met dat account.

Screenshot van multiple sign-in

Hoewel u mogelijk extra Google-accounts ziet in het dropdown-menu wanneer u boven aan de pagina op uw naam of e-mailadres klikt, kunt u alleen uw standaardaccount of eventuele Google Apps-accounts waarop u bent ingelogd, gebruiken voor toegang tot Google Documenten. Meer informatie.

Screenshot van multiple sign-in