Hoe een conflicterend account ontstaat

Je kunt een Google-account maken met elk standaard e-mailadres dat e-mail kan ontvangen. Daarom is het mogelijk dat je het e-mailadres van je Google Workspace-account hebt gebruikt om een conflicterend account te maken. Een conflicterend account is een persoonlijk Google-account dat met het e-mailadres van een Google Workspace-account is gemaakt. Google Workspace-gebruikers kunnen daarom 2 accounts hebben met hetzelfde e-mailadres.

Een veelvoorkomend scenario

1. Janette gaat naar www.google.com/photos en maakt een Google-account met haar zakelijke e-mailadres Janette@altostrat.com.
  2. Altostrat, het bedrijf waar Jane werkt, voert een upgrade uit naar Google Workspace, wat betekent dat het e-mailadres van elke werknemer nu de gebruikersnaam van die werknemer voor een zakelijk Google-account is.
  3. Janette heeft nu 2 Google-accounts (een Google Workspace-account en een Google-account) die hetzelfde primaire e-mailadres hebben, maar niet aan elkaar gerelateerd zijn.
true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.