Com es crea un compte en conflicte

Es pot crear un Compte de Google amb qualsevol adreça electrònica estàndard que pugui rebre correu. Per això, és possible que hàgiu fet servir la vostra adreça electrònica de Google Workspace per crear un compte en conflicte. Un compte en conflicte és un Compte de Google personal creat amb l'adreça electrònica d'un compte de Google Workspace. Així, qualsevol usuari de Google Workspace pot tenir dos comptes amb la mateixa adreça electrònica.

A continuació us presentem un exemple típic

1. La Marta decideix anar a www.google.com/photos i crear un Compte de Google amb la seva adreça electrònica corporativa, "Marta@altostrat.com".
  2. L'empresa de la Marta, Altostrat, fa l'actualització a Google Workspace. Això vol dir que ara l'adreça electrònica de cada treballador passa a ser el seu nom d'usuari d'un Compte de Google corporatiu.
  3. Ara la Marta té dos Comptes de Google: un compte de Google Workspace i un Compte de Google, que comparteixen la mateixa adreça electrònica principal, però que no estan relacionats de cap manera.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda