Om totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse

Hjælp med at holde uvelkomne gæster ude af din konto ved at bruge både din adgangskode og din telefon.

Kom godt i gang

Derfor bør du bruge totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse giver ekstra beskyttelse til din Google-konto, så der er langt mindre risiko for, at de personlige oplysninger på din konto bliver stjålet. Hvis nogen prøver at bryde ind på din konto, når den beskyttes med totrinsbekræftelse, er det ikke nok at kende dit brugernavn og din adgangskode. Det ville også være nødvendigt at få fat i din telefon.

Sådan fungerer det

1 Indtast din adgangskode
Når du logger ind på Google skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode som sædvanlig.
2 Indtast en kode fra din telefon
Derefter vil du blive bedt om at angive en kode, der sendes til dig via sms, taleopkald eller vores mobilapp.
Gør det enkelt
Når du logger ind, kan du give os besked på, at vi ikke skal bede om en kode igen på netop den computer. Du vil stadig være beskyttet, da vi vil bede om koder, når du eller andre forsøger at logge ind på din konto fra andre computere.

Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse.