Om totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse

Hjælp med at holde uvelkomne gæster ude af din konto ved at bruge både din adgangskode og din telefon.

Kom godt i gang

Derfor bør du bruge totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse giver ekstra beskyttelse til din Google-konto, så der er langt mindre risiko for, at de personlige oplysninger på din konto bliver stjålet. Hvis nogen prøver at bryde ind på din konto, når den beskyttes med totrinsbekræftelse, er det ikke nok at kende dit brugernavn og din adgangskode. Det ville også være nødvendigt at få – de skulle også have fat i din telefon.

Sådan fungerer det

1 Indtast din adgangskode
Når du logger ind på Google, indtaster du dit brugernavn og din adgangskode som sædvanlig.
2 Du vil blive bedt om noget andet
Derefter vil du blive bedt om en kode, der vil blive sendt til dig via sms, taleopkald eller vores mobilapp. Hvis du har en sikkerhedsnøgle, kan du også sætte den i computerens USB-port.
Gør det enkelt
Under login kan du bede os om at huske den pågældende computer. Når du har gjort det, beder vi fremover kun om din adgangskode, når du logger ind på computeren. Du vil stadig være beskyttet. Når du eller nogen anden forsøger at logge ind på din konto fra en anden computer, vil en bekræftelseskode eller en sikkerhedsnøgle være påkrævet.

Få flere oplysninger om totrinsbekræftelse.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.