Altres opcions per utilitzar diversos comptes

Google ofereix l'inici de sessió múltiple, que us permet utilitzar més d'un Compte de Google en la mateixa sessió de navegador per a un conjunt limitat de productes Google. No obstant això, per a altres productes, no és possible iniciar la sessió a diversos Comptes de Google des del mateix navegador web. Tot seguit us expliquem perquè:

• Google utilitza galetes per mantenir la vostra sessió iniciada al compte.
  • La galeta d'inici de sessió de Google només permet iniciar la sessió en un compte cada vegada.

Som conscients que això pot ser un inconvenient per a alguns usuaris; per això, a continuació us proposem algunes solucions per poder utilitzar diversos comptes a la vegada:

1. Utilitzar navegadors diferents per a cada compte. Per exemple: Google Chrome per al Compte de Google complet i Mozilla Firefox per al Compte de Google personal. (No sabeu què és un navegador web? Esbrineu-ho.)
  2. Utilitzar la finestra del mode d'incògnit de Google Chrome per iniciar la sessió al segon compte. Nota: Si utilitzeu aquesta opció, no es desarà el vostre historial.
  3. Utilitzar diversos perfils de Chrome. Més informació.