Kirjautuminen Google-tilille toisella sähköpostiosoitteella

Kun luot Google-tilin, saat automaattisesti myös Gmail-osoitteen. Jos haluat käyttää toista sähköpostiosoitetta kirjautumiseen, voit yhdistää muun kuin Gmail-sähköpostiosoitteen kyseiseen tiliin ja käyttää sähköpostiosoitetta esimerkiksi kirjautumiseen, uuden salasanan pyytämiseen ja ilmoitusten vastaanottamiseen.

Vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta koskevat vaatimukset:
  • Et voi käyttää Gmail-osoitetta.
  • Et voi käyttää sähköpostiosoitetta, joka on jo yhdistetty toiseen Google-tiliin.
  • Muista käyttää Google-tilisi salasanaa, kun kirjaudut käyttämällä tätä sähköpostiosoitetta.
Vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen lisääminen
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot ja tietosuoja -kohdassa Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse Sähköposti.
  4. Valitse Muut sähköpostiosoitteet -kohdan vieressä Muokkaa.
  5. Lisää omistamasi sähköpostiosoite Lisää uusi vaihtoehtoinen sähköpostiosoite -kenttään ja valitse Tallenna.

Lähetämme vahvistuslinkin sisältävän sähköpostin vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseesi. Sinun on avattava sähköposti ja klikattava linkkiä ennen kuin voit kirjautua sisään tiliisi vaihtoehtoisella osoitteella. Huomaa, että sähköpostin lähettämisessä voi kestää jonkin aikaa.

Eikö vahvistusviestiä löydy? Lue lisätietoja ongelman mahdollisesta syystä.

Aiheeseen liittyvää: vaihtoehtoisten sähköpostiosoitteiden poistaminen

Milloin muut voivat nähdä Gmail-osoitteesi vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteesi sijaan?

Kun ihmiset jakavat kohteita vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteesi kanssa, he saattavat joskus nähdä ensisijaisen Google-tilisi sähköpostiosoitteen (Gmail):

• Google Docs: kun joku jakaa sisältöä – kuten dokumentin – vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteesi kanssa, Gmail-osoitteesi näytetään vaihtoehtoisen osoitteesi sijaan.
  • Google Sites: kun joku jakaa sivuston vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteesi kanssa, Gmail-osoitteesi näkyy vaihtoehtoisen osoitteesi sijaan.
  • Kalenteri: kun vastaat kutsuihin, jotka on lähetetty edelleen vaihtoehtoisesta sähköpostiosoitteestasi, tapahtuman järjestäjä näkee vastausten olevan peräisin Gmail-osoitteestasi.