Log ind på din Google-konto med en anden mailadresse

Når du opretter en Google-konto, får du automatisk en tilhørende Gmail-adresse. Hvis du hellere vil bruge en anden mailadresse til at logge ind med, kan du dog knytte en mailadresse, som ikke er en Gmail-adresse, til kontoen og bruge den til at logge ind med, gendanne din adgangskode, få underretninger og meget mere.

Når du vælger en alternativ mailadresse, skal du være opmærksom på følgende:

• Du kan ikke bruge en Gmail-adresse.
  • Du kan ikke bruge en e-mailadresse, der allerede er knyttet til en anden Google-konto.
  • Husk at bruge adgangskoden til din Google-konto, når du logger ind med denne mailadresse.

Vigtigt! Følgende vejledning gælder kun for eksisterende Google-konti. Se, hvordan du opretter en ny Google-konto med en alternativ mailadresse.

Tilføj en alternativ mailadresse

1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Personlige oplysninger.
  3. Klik på Mail under "Kontaktoplysninger".
  4. Vælg Tilføj alternativ mailadresse eller Tilføj en ny mailadresse ud for "Alternative mailadresser". Du skal muligvis logge ind igen.
  5. Angiv en mailadresse, du ejer. Vælg Tilføj.

Vi sender en mail med et verifikationslink til din alternative mailadresse. Du skal åbne mailen og klikke på linket, før du kan logge ind på din konto med den alternative mailadresse. Du modtager muligvis ikke mailen med det samme.

Hvis du ikke kan finde mailen, kan du se vores tips til, hvordan du finder bekræftelsesmailen eller anmoder om en ny.

Fjern alternative mailadresser

1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Personlige oplysninger
  3. Klik på Mail under "Kontaktoplysninger".
  4. Klik på Alternative mailadresser. Du skal muligvis logge ind igen.
  5. Klik på Fjern Remove ud for den alternative mailadresse, du vil fjerne.

Se, hvilke brugernavne du kan fjerne fra din Google-konto.

Tilfælde, hvor andre kan få vist din Gmail-adresse i stedet for din alternative mailadresse

Når andre deler indhold med din alternative mailadresse, får de sommetider vist mailadressen til din primære Google-konto (din Gmail-adresse) i stedet. Nogle eksempler omfatter:

• Google Docs: Når nogen deler indhold som f.eks. et dokument med din alternative mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Google Sites: Når nogen deler et website med din alternative mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Kalender: Når du svarer på invitationer, der er videresendt fra din alternative adresse, vises din Gmail-adresse som afsender i svaret til arrangøren.
  • Google Keep: Når nogen deler en note med din alternative mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Google Grupper: Hvis du fjerner en alternativ mailadresse, som var med i en gruppe, vises din Gmail-adresse muligvis i stedet.
  • Google Ads: Når du accepterer en invitation til at bruge en Google Ads-konto med din alternative mailadresse, vises din Gmail-adresse og din alternative mailadresse på siden Kontoadgang.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.

Luk søgning
Google-apps