Udfør det nye sikkerhedstjek. Beskyt din Google-konto yderligere med et tjek, der kun tager to minutter.

Log ind på din Google-konto med en anden e-mailadresse

Når du opretter en Google-konto, får du automatisk en tilhørende Gmail-adresse. Hvis du hellere vil bruge en anden e-mailadresse til at logge ind med, kan du dog knytte en e-mailadresse, som ikke er en Gmail-adresse, til kontoen og bruge den til at logge ind med, gendanne din adgangskode, få underretninger m.m.

Krav til den alternative e-mailadresse
  • Du kan ikke bruge en Gmail-adresse.
  • Du kan ikke bruge en e-mailadresse, der allerede er knyttet til en anden Google-konto.
  • Husk at bruge adgangskoden til din Google-konto, når du logger ind med denne e-mailadresse.
Tilføj en alternativ e-mailadresse

Tilføj din første alternative e-mailadresse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Avanceret.
  4. Vælg Tilføj alternativ e-mailadresse ud for "Alternative e-mailadresser". Indtast en e-mailadresse, som du ejer, og vælg Tilføj.

Tilføj flere alternative e-mailadresser

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Alternative e-mailadresser.
  4. Vælg Tilføj en ny e-mailadresse. Indtast en e-mailadresse, som du ejer, og vælg Tilføj.

Vi sender en e-mail med et bekræftelseslink til din alternative e-mailadresse. Du skal åbne e-mailen og klikke på linket, før du kan logge ind på din konto med den alternative adresse. Du modtager muligvis ikke e-mailen med det samme.

Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du se vores tips til, hvordan du finder bekræftelses-e-mailen eller anmoder om en ny.

Fjern alternative e-mailadresser

Fjern en alternativ e-mailadresse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg Mail og dernæst Alternative mails.
  4. Vælg Fjern Fjern ud for den alternative mailadresse, du vil fjerne.

Se, hvilke brugernavne du kan fjerne fra din Google-konto.

Andre får muligvis vist din Gmail-adresse i stedet for din alternative e-mailadresse

I nogle tilfælde, når nogen deler indhold med din alternative e-mailadresse, får de vist din primære Google-kontos e-mailadresse (Gmail-adressen) i stedet:

• Google Docs: Når nogen deler indhold som f.eks. et dokument med din alternative mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for den alternative adresse.
  • Google Sites: Når nogen deler et website med din alternative mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Kalender: Når du svarer på invitationer fra din alternative adresse, vises din Gmail-adresse som afsender i svaret til arrangøren.