Log ind på din Google-konto med en anden e-mailadresse

Når du opretter en Google-konto, får du automatisk en Gmail-adresse. Men hvis du hellere vil bruge en anden e-mailadresse til at logge ind med, kan du knytte en e-mailadresse, som ikke er en Gmail-adresse, til kontoen og bruge den til bl.a. at logge ind, gendanne din adgangskode og modtage meddelelser med.

Krav til e-mailadressen

• Du kan ikke bruge en Gmail-adresse.
  • Du kan ikke bruge en e-mailadresse, der allerede er knyttet til en anden Google-konto.
  • Husk at bruge adgangskoden til din Google-konto, når du logger ind ved hjælp af denne e-mailadresse.

Tilføj en alternativ e-mailadresse

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Klik på Sikkerhed øverst på siden.
  3. I feltet Gendannelse og underretninger skal du klikke på Rediger eller Tilføj ud for E-mail til gendannelse.
  4. Klik på Tilføj en alternativ e-mailadresse.
  5. Klik på Gem.

Vi sender en e-mail med et bekræftelseslink til din alternative e-mailadresse. Du skal klikke på linket, før du kan begynde at logge ind på din konto med den alternative adresse.

Kan du ikke finde vores bekræftelsesmeddelelse? Læs vores tips til fejlfinding.

Din Gmail-adresse vises i stedet for din alternative e-mailadresse

I nogle tilfælde, når nogen deler ting med din alternative e-mailadresse, vil vedkommende se din Google-kontos primære e-mailadresse (Gmail-adresse) anført i stedet:

• Google Docs: Når nogen deler indhold, som f.eks. et dokument, med din alternative e-mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for den alternative adresse.
  • Google Websites: Når nogen deler et website med din alternative e-mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Kalender: Når du svarer på invitationer, der er videresendt fra din alternative e-mailadresse, vil begivenhedsarrangøren se svaret, som stammende fra din Gmail-adresse.