Alternative e-mailadresser og andre Google-produkter

Før du føjer alternative e-mail-adresser til din konto, bør du læse følgende oplysninger for at forstå, hvordan de samarbejder på tværs af forskellige produkter.

Alternative e-mail-adresser og Google Dokumenter, Websteder og Kalender

Når dine kontaktpersoner deler indhold med din alternative e-mail-adresse via Google Dokumenter eller Google Websteder, vises din primære e-mail-adresse stadig. Hvis nogen f.eks. deler et dokument med en alternativ e-mailadresse, der er knyttet til en Gmail-adresse, vises Gmail-brugernavnet i stedet for den alternative e-mailadresse. I Kalender opfører alternative adresser sig nu anderledes.

Alternative e-mailadresser og Google-profiler

Hvis du har en Google-profil, kan du øverst på siden Rediger profil se domænerne på alle de e-mail-adresser, der er tilknyttet din konto. Vælg de domæner, du gerne vil vise på din profil (husk på, at vi ikke viser hele e-mail-adressen), og gem dine ændringer.

Når folk, som du kender, besøger din profil og f.eks. ser din skoles domænenavn, vil de vide, at din profil er oprettet af dig.

Få flere oplysninger om, hvordan det kan kan hjælpe dig og dine venner med at finde hinanden på Google, hvis du knytter andre e-mailadresser til din konto