Log ind på din Google-konto med en anden e-mailadresse

Når du opretter en Google-konto, får du automatisk en tilhørende Gmail-adresse. Hvis du hellere vil bruge en anden e-mailadresse til at logge ind med, kan du dog knytte en e-mailadresse, som ikke er en Gmail-adresse, til kontoen og bruge den til at logge ind med, gendanne din adgangskode, få underretninger m.m.

Krav til den alternative e-mailadresse
  • Du kan ikke bruge en Gmail-adresse.
  • Du kan ikke bruge en e-mailadresse, der allerede er knyttet til en anden Google-konto.
  • Husk at bruge adgangskoden til din Google-konto, når du logger ind med denne e-mailadresse.
Tilføj en alternativ e-mailadresse

Tilføj din første alternative e-mailadresse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Avanceret.
  4. Vælg Tilføj alternativ e-mailadresse ud for "Alternative e-mailadresser". Indtast en e-mailadresse, som du ejer, og vælg Tilføj.

Tilføj flere alternative e-mailadresser

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Alternative e-mailadresser.
  4. Vælg Tilføj en ny e-mailadresse. Indtast en e-mailadresse, som du ejer, og vælg Tilføj.

Vi sender en e-mail med et bekræftelseslink til din alternative e-mailadresse. Du skal åbne e-mailen og klikke på linket, før du kan logge ind på din konto med den alternative adresse. Du modtager muligvis ikke e-mailen med det samme.

Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du se vores tips til, hvordan du finder bekræftelses-e-mailen eller anmoder om en ny.

Fjern alternative e-mailadresser

Fjern en alternativ e-mailadresse

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg E-mail og dernæst Alternative e-mailadresser.
  4. Vælg Fjern Fjern ud for den alternative e-mailadresse, du vil fjerne.

Se, hvilke brugernavne du kan fjerne fra din Google-konto.

Andre får muligvis vist din Gmail-adresse i stedet for din alternative e-mailadresse

I nogle tilfælde, når nogen deler indhold med din alternative e-mailadresse, får de vist din primære Google-kontos e-mailadresse (Gmail-adressen) i stedet:

• Google Docs: Når nogen deler indhold som f.eks. et dokument med din alternative e-mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for den alternative adresse.
  • Google Sites: Når nogen deler et website med din alternative e-mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Kalender: Når du svarer på invitationer, der er videresendt fra din alternative adresse, får arrangøren vist din Gmail-adresse som afsender.