Log ind på din Google-konto med en anden e-mailadresse

Når du opretter en Google-konto, får du automatisk en tilhørende Gmail-adresse. Men hvis du hellere vil bruge en anden e-mailadresse til at logge ind, kan du tilknytte en e-mailadresse, som ikke er en Gmail-adresse, til kontoen og bruge den til at logge ind, gendanne din adgangskode, få underretninger m.m.

Krav til e-mailadresse

• Du kan ikke bruge en Gmail-adresse.
  • Du kan ikke bruge en e-mailadresse, der allerede er knyttet til en anden Google-konto.
  • Husk at bruge adgangskoden til din Google-konto, når du logger ind med denne e-mailadresse.

Tilføj en alternativ e-mailadresse

1. Log ind på din side med kontoindstillinger.
  2. I feltet "Personlige oplysninger" skal du vælge E-mail.
  3. Ud for "Andre e-mails" skal du klikke på "Rediger".
  4. I feltet "Tilføj en ny alternativ adresse" skal du indtaste en e-mailadresse, du ejer, og vælge "Gem".

Vi sender en e-mail med et bekræftelseslink til din alternative e-mailadresse. Du skal åbne e-mailen og klikke på linket, inden du kan begynde at logge ind på din konto med den alternative adresse. Bemærk, at det kan tage lidt tid, før du modtager e-mailen.

Kan du ikke se vores bekræftelsesmeddelelse? Læs vores tips til fejlfinding.

Andre kan se din Gmail-adresse i stedet for din alternative e-mailadresse

I nogle tilfælde, når nogen deler ting med din alternative e-mailadresse, kan de se din primære Google-kontos e-mailadresse (Gmail-adresse) i stedet:

• Google Docs: Når nogen deler indhold, som f.eks. et dokument, med din alternative e-mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for den alternative adresse.
  • Google Sites: Når nogen deler et website med din alternative e-mailadresse, vises din Gmail-adresse i stedet for din alternative adresse.
  • Kalender: Når du svarer på invitationer fra din alternative adresse, vil arrangøren se svarene som kommende fra din Gmail-adresse.