Iniciar la sessió al compte de Google amb una altra adreça electrònica

Quan creeu un compte de Google, obtindreu de manera automàtica una adreça de Gmail associada al compte. Però si preferiu fer servir una altra adreça electrònica per iniciar la sessió, podeu enllaçar-ne una que no sigui de Gmail amb el compte i fer-la servir per iniciar la sessió, recuperar la contrasenya i rebre notificacions, entre d'altres.

Requisits de l'adreça electrònica alternativa
  • No pot ser una adreça de Gmail.
  • No podeu fer servir una adreça electrònica que ja estigui enllaçada amb un altre compte de Google.
  • Recordeu que heu de fer servir la contrasenya del compte de Google quan inicieu la sessió amb aquesta adreça electrònica.
Afegir una adreça electrònica alternativa

Afegir la primera adreça electrònica alternativa

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu Adreça electrònica Després Opcions avançades.
  4. Al costat de l'apartat "Adreces electròniques alternatives", seleccioneu Afegeix una adreça electrònica alternativa. Introduïu una adreça electrònica vostra i seleccioneu Afegeix.

Afegir més adreces electròniques alternatives

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu Adreça electrònica Després Adreces electròniques alternatives.
  4. Seleccioneu Afegeix una altra adreça electrònica. Introduïu una adreça electrònica vostra i seleccioneu Afegeix.

Us enviarem un correu electrònic amb un enllaç de verificació a l'adreça electrònica alternativa. Haureu d'obrir aquest correu i fer clic a l'enllaç en qüestió per poder iniciar la sessió al compte amb l'adreça alternativa. És possible que no rebeu el correu electrònic immediatament.

Si no trobeu el missatge, consulteu els nostres consells per trobar el correu electrònic de verificació o sol·licitar-ne un de nou.

Suprimir adreces electròniques alternatives

Suprimir una adreça electrònica alternativa

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu Adreça electrònica Després Adreces electròniques alternatives.
  4. Seleccioneu Suprimeix Elimina al costat de l'adreça electrònica alternativa que vulgueu suprimir.

Consulteu quins noms d'usuari podeu suprimir del vostre compte de Google.

Quan els usuaris puguin veure la vostra adreça de Gmail en comptes de l'adreça electrònica alternativa

En alguns casos, quan algú comparteixi contingut amb la vostra adreça electrònica alternativa, és possible que en comptes d'aquesta adreça vegin l'adreça electrònica principal del compte de Google (Gmail):

• Documents de Google: quan algú comparteixi contingut, com ara un document, amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà l'adreça de Gmail en comptes de l'alternativa.
  • Google Sites: quan algú comparteixi un lloc amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà la vostra adreça de Gmail en comptes de l'alternativa.
  • Calendari: quan respongueu a les invitacions reenviades des de la vostra adreça electrònica alternativa, l'organitzador de l'esdeveniment veurà les respostes com si vinguessin de l'adreça de Gmail.