Iniciar la sessió al compte de Google amb una altra adreça electrònica

Quan creeu un compte de Google, obtindreu de manera automàtica una adreça de Gmail associada al compte. Però si preferiu fer servir una altra adreça electrònica per iniciar la sessió, podeu enllaçar una adreça electrònica que no sigui de Gmail amb el compte i fer-la servir per iniciar la sessió, recuperar la contrasenya i rebre notificacions, entre d'altres.

Requisits de l'adreça electrònica alternativa
  • No pot ser una adreça de Gmail.
  • No podeu fer servir una adreça electrònica que ja estigui enllaçada amb un altre compte de Google.
  • Recordeu que heu de fer servir la contrasenya del compte de Google quan inicieu la sessió amb aquesta adreça electrònica.
Afegir una adreça electrònica alternativa
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu Correu electrònic.
  4. Al costat d'"Altres adreces de correu electrònic", seleccioneu Edita.
  5. Al camp "Afegeix una adreça electrònica alternativa", escriviu una de les vostres adreces electròniques i seleccioneu Desa.

Us enviarem un correu electrònic amb un enllaç de verificació a l'adreça electrònica alternativa. Haureu d'obrir el correu electrònic i fer clic a l'enllaç abans de poder iniciar la sessió al compte amb l'adreça alternativa. Tingueu en compte que el correu electrònic pot tardar a arribar.

No trobeu el missatge de verificació? Obteniu més informació sobre les causes possibles.

Suprimir adreces electròniques alternatives

A continuació us expliquem com podeu suprimir una adreça electrònica alternativa del vostre compte de Google:

1. Inicieu la sessió al vostre compte des de myaccount.google.com.
  2. Seleccioneu Correu electrònic al quadre d'informació personal.
  3. Seleccioneu Edita al costat de l'opció "Altres adreces de correu electrònic".
  4. A "Canvi de les adreces electròniques associades", seleccioneu la "X" per suprimir-la.

Consulteu els noms d'usuari que podeu suprimir del compte de Google.

En quins casos els usuaris poden veure l'adreça de Gmail en comptes de l'adreça electrònica alternativa

En alguns casos, quan algú comparteixi contingut amb la vostra adreça electrònica alternativa, és possible que en comptes d'aquesta adreça vegin l'adreça electrònica principal del compte de Google (Gmail):

• Documents de Google: quan algú comparteixi contingut, com ara un document, amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà l'adreça de Gmail en comptes de l'adreça alternativa.
  • Google Sites: quan algú comparteixi un lloc amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà la vostra adreça de Gmail en comptes de l'adreça alternativa.
  • Calendari: quan respongueu a les invitacions reenviades des de la vostra adreça electrònica alternativa, l'organitzador de l'esdeveniment veurà les respostes com si vinguessin de l'adreça de Gmail.