Inici de sessió al compte de Google amb una altra adreça electrònica

Quan creeu un compte de Google, obtindreu de manera automàtica una adreça de Gmail associada al compte. Però si preferiu fer servir una altra adreça electrònica per iniciar la sessió, podeu enllaçar una adreça electrònica que no sigui de Gmail amb el compte i fer-la servir per iniciar la sessió, recuperar la contrasenya i rebre notificacions, entre d'altres.

Requisits de l'adreça electrònica alternativa
  • No pot ser una adreça de Gmail.
  • No podeu fer servir una adreça electrònica que ja estigui enllaçada amb un altre compte de Google.
  • Recordeu que heu de fer servir la contrasenya del compte de Google quan inicieu la sessió amb aquesta adreça electrònica.
Afegir una adreça electrònica alternativa
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu La vostra informació personal.
  3. Trieu Correu electrònic.
  4. Al costat d'"Altres adreces de correu electrònic", seleccioneu Edita.
  5. Al camp "Afegeix una adreça alternativa", escriviu una de les vostres adreces electròniques i seleccioneu Desa.

Us enviarem un correu electrònic amb un enllaç de verificació a l'adreça electrònica alternativa. Haureu d'obrir el correu electrònic i fer clic a l'enllaç abans de poder iniciar la sessió al compte amb l'adreça alternativa. Tingueu en compte que el correu electrònic pot tardar a arribar.

No trobeu el missatge de verificació? Obteniu més informació sobre les causes possibles.

Contingut relacionat: com se suprimeixen les adreces electròniques alternatives

Quan els usuaris puguin veure la vostra adreça de Gmail en comptes de l'adreça electrònica alternativa

En alguns casos, quan els usuaris comparteixin contingut amb la vostra adreça electrònica alternativa, és possible que en comptes d'aquesta adreça vegin la vostra adreça electrònica principal del compte de Google (Gmail):

• Documents de Google: quan una persona comparteixi contingut, com ara un document, amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà l'adreça de Gmail en comptes de l'adreça alternativa.
  • Google Sites: quan una persona comparteixi un lloc amb la vostra adreça electrònica alternativa, es mostrarà la vostra adreça de Gmail en comptes de l'adreça alternativa.
  • Calendari: quan respongueu a les invitacions reenviades des de la vostra adreça electrònica alternativa, l'organitzador de l'esdeveniment veurà les respostes com si vinguessin de la vostra adreça de Gmail.
hc_author_kelly

La Kaley forma part de l'equip d'assistència de Comptes de Google, i també és l'autora d'aquesta pàgina d'ajuda. Si teniu cap suggeriment per millorar el seu article, no dubteu a introduir-lo a continuació.