Derfor beder Google om visse oplysninger, når du opretter en konto

Når du opretter en Google-konto, beder vi om nogle personlige oplysninger. Disse oplysninger hjælper med at beskytte din konto og gøre vores tjenester mere nyttige.

Læs Googles privatlivspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi bruger disse oplysninger.

Hvad vi beder om og hvorfor

Navn

Angiv det navn, du vil bruge i Google-tjenester. Når du deler indhold med andre, f.eks. et dokument eller et billede, vises dit navn sammen med indholdet.

Brugernavn

Angiv et brugernavn, du vil bruge til at logge ind på din Google-konto, f.eks. mitnavn@gmail.com.

• Du kan oprette en Gmail-adresse eller bruge en eksisterende mailadresse, der ikke er Gmail.
  • Du kan bruge bogstaver, tal og punktummer.
  • Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i dit brugernavn. Du behøver ikke at huske store eller små bogstaver.

Adgangskode

Af hensyn til din kontos sikkerhed bør du vælge en stærk adgangskode på mindst 8 tegn.

• Brug en blanding af bogstaver, tal og symboler.
  • Undgå personlige oplysninger eller almindelige ord, der er nemme at gætte, f.eks. din adresse eller navnet på dit kæledyr.
  • Undgå adgangskoder, som du bruger på andre konti eller websites. Undgå også at bruge denne adgangskode nogen andre steder.

Få flere oplysninger om, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Fødselsdato

Angiv din fødselsdato. Visse Google-tjenester har alderskrav. Få flere oplysninger om alderskrav.

Ud over at sikre, at du er gammel nok til at bruge visse tjenester og funktioner, anvender Google også din fødselsdato til følgende:

• Fastslå din aldersgruppe med henblik på at give dig en mere personligt tilpasset oplevelse, som bl.a. omfatter personligt tilpassede anbefalinger og annoncer. Du kan deaktivere personligt tilpassede annoncer.
  • Vide, hvornår der skal vises et fødselsdagstema på siden Google Søgning.
  • Kontosikkerhed og personlig tilpasning i alle Google-tjenester.

Få flere oplysninger om, hvordan Google bruger din fødselsdato.

Din alder kan ikke ses af andre, medmindre du deler din fødselsdato offentligt eller med bestemte personer.

Køn

Angiv dit køn, eller vælg ikke at angive det. Få flere oplysninger om, hvordan Google anvender oplysninger om dit køn.

Dit køn kan ikke ses af andre, medmindre du deler det offentligt eller med bestemte personer.

Telefonnummer

Hvis du har en mobiltelefon, anbefaler vi, at du angiver disse oplysninger, men det er valgfrit. Dit telefonnummer kan bruges i forskellige Google-tjenester, alt efter hvordan du føjer et telefonnummer til din konto. Hvis du f.eks. glemmer din adgangskode, kan du bruge dit telefonnummer til gendannelse til at få adgang til din konto igen.

Få flere oplysninger om, hvordan telefonnumre bruges.

Nuværende mailadresse

Hvis du allerede har en mailadresse, anbefaler vi, at du tilføjer den. Du kan bruge denne mailadresse til at:

• Hjælpe med at beskytte din konto.
  • Hjælpe dig med at få adgang til kontoen igen, hvis du ikke kan logge ind, f.eks. hvis du glemmer din adgangskode.
  • Få underretninger fra Google-tjenester.

Rediger disse oplysninger senere

Når du har oprettet en Google-konto, kan du redigere nogle af disse oplysninger og styre, hvem der kan se dem. Se, hvordan du gør følgende:

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.