Derfor beder Google om visse oplysninger, når du opretter en konto

Når du opretter en Google-konto, beder vi om nogle personlige oplysninger. Disse oplysninger hjælper med at beskytte din konto og gøre vores tjenester mere nyttige.

Læs Googles privatlivspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi bruger disse oplysninger.

Dette beder vi om

Navn

Angiv det navn, du vil bruge i Google-tjenester. Når du deler indhold med andre, f.eks. et dokument eller et billede, vises dit navn med indholdet.

Brugernavn

Angiv et brugernavn, du vil bruge til at logge ind på din Google-konto, f.eks. mitnavn@gmail.com.

• Du kan oprette en Gmail-adresse eller bruge en eksisterende mailadresse, der ikke er Gmail.
  • Du kan bruge bogstaver, tal og punktummer. Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i dit brugernavn. Du behøver ikke at huske store eller små bogstaver.

Adgangskode

Af hensyn til din kontos sikkerhed bør du vælge en stærk adgangskode på mindst otte tegn.

• Brug en blanding af bogstaver, tal og symboler.
  • Undgå personlige oplysninger eller almindelige ord, der er nemme at gætte, f.eks. din adresse eller navnet på dit kæledyr.
  • Undgå adgangskoder, som du bruger på andre konti eller websites. Af samme grund bør du ikke bruge denne adgangskode nogen andre steder.

Få flere oplysninger om, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Fødselsdato

Angiv din fødselsdato. Visse Google-tjenester har alderskrav. Få flere oplysninger om alderskrav.

Din alder kan ikke ses af andre, medmindre du deler din fødselsdag offentligt eller med bestemte personer.

Køn

Angiv dit køn, eller vælg ikke at angive det. Få flere oplysninger om, hvordan Google anvender oplysninger om dit køn.

Dit køn kan ikke ses af andre, medmindre du deler det offentligt eller med bestemte personer.

Telefonnummer

Hvis du har en mobiltelefon, anbefaler vi, at du angiver disse oplysninger, men det er valgfrit. Dit telefonnummer kan bruges i forskellige Google-tjenester, alt efter hvordan du føjer et telefonnummer til din konto. Hvis du f.eks. glemmer din adgangskode, kan du bruge dit telefonnummer til gendannelse til at få adgang til din konto igen.

Få flere oplysninger om, hvordan telefonnumre anvendes.

Nuværende mailadresse

Hvis du allerede har en mailadresse, anbefaler vi, at du tilføjer den. Denne mailadresse kan bl.a. bruges til at:

• Beskytte din konto
  • Hjælpe dig med at få adgang til kontoen igen, hvis du ikke kan logge ind, f.eks. hvis du glemmer din adgangskode
  • Få underretninger fra Google-tjenester

Rediger disse oplysninger senere

Når du opretter en Google-konto, kan du redigere nogle af disse oplysninger og styre, hvem der kan se dem. Se, hvordan du: