Per què Google demana determinada informació per crear un compte

Quan es crea un Compte de Google, demanem informació personal. Aquesta informació ajuda a protegir el compte i permet que els nostres serveis siguin més útils.

Per obtenir més informació sobre com utilitzem aquesta informació, llegiu la política de privadesa de Google.

Quina informació demanem i per què ho fem

Nom

Introduïu el nom que voleu utilitzar als serveis de Google. Quan compartiu contingut amb altres persones, com ara un document o una foto, el vostre nom es mostra amb aquest contingut.

Nom d'usuari

Introduïu un nom d'usuari, que utilitzareu per iniciar la sessió al compte de Google, com per exemple elmeunom@gmail.com.

• Haureu de crear una adreça de Gmail o bé utilitzar una adreça electrònica que ja tingueu que no sigui de Gmail.
  • Podeu fer servir lletres, números i punts.
  • El nom d'usuari no distingeix entre majúscules i minúscules. No cal que recordeu quines lletres són d'un tipus o de l'altre.

Contrasenya

Per ajudar a protegir el compte, trieu una contrasenya segura que tingui vuit caràcters com a mínim.

• Feu servir una combinació de lletres, números i símbols.
  • Eviteu incloure-hi informació personal o paraules habituals que siguin fàcils d'endevinar, com ara el nom del vostre carrer o del vostre animal de companyia.
  • No utilitzeu cap contrasenya que ja hàgiu utilitzat per a altres comptes o llocs web. De la mateixa manera, no feu servir aquesta contrasenya en cap altre lloc.

Obteniu més informació sobre què es considera una contrasenya segura.

Data de naixement

Introduïu la data de naixement. Alguns serveis de Google tenen requisits d'edat. Obteniu més informació sobre els requisits d'edat.

A més de garantir que teniu l'edat necessària per utilitzar determinats serveis i funcions, Google fa servir la vostra data de naixement per:

• Determinar el vostre grup d'edat per oferir-vos una experiència més personalitzada, inclosos anuncis i recomanacions personalitzats. Podeu desactivar els anuncis personalitzats.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Protegir i personalitzar el compte als serveis de Google.

Obteniu més informació sobre com fa servir Google la vostra data de naixement.

Els altres usuaris no poden veure la vostra edat, tret que compartiu la data de naixement públicament o amb persones concretes.

Gènere

Seleccioneu el vostre gènere o opteu per no especificar-lo Obteniu més informació sobre com fa servir Google el vostre gènere.

Els altres usuaris no poden veure el vostre gènere, tret que el compartiu públicament o amb persones concretes.

Número de telèfon

Si teniu un telèfon mòbil, aquesta informació no és obligatòria, però us recomanem que la proporcioneu. Segons com afegiu un número de telèfon al compte, el número es pot utilitzar en diferents serveis de Google. Per exemple, si oblideu la contrasenya, el número de telèfon de recuperació us ajuda a tornar a accedir al compte.

Obteniu més informació sobre com s'utilitzen els números de telèfon.

Adreça electrònica actual

Si ja teniu una adreça electrònica, us recomanem que l'afegiu. Podeu utilitzar aquesta adreça electrònica per:

• Ajudar a protegir el compte.
  • Ajudar a tornar a accedir-hi en cas que no pugueu iniciar-hi la sessió, per exemple, si heu oblidat la contrasenya.
  • Rebre notificacions dels serveis de Google.

Canviar aquesta informació més tard

Un cop hàgiu creat un compte de Google, podeu canviar part d'aquesta informació i controlar qui la veu. Obteniu més informació sobre com podeu:

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.