Kirjautuminen useille tileille samanaikaisesti

Jos sinulla on useita Google-tilejä, voit kirjautua monelle tilille yhtä aikaa. Näin voit vaihtaa tilejä kirjautumatta ulos ja uudestaan sisään.

Tileillä on omat asetuksensa, mutta oletustilisi asetuksia käytetään joissakin tapauksissa.

Tilien lisääminen

1. Kirjaudu Googleen tietokoneellasi.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse valikossa Lisää tili.
  4. Kirjaudu haluamallesi tilille ohjeiden mukaisesti.

Tililtä toiseen vaihtaminen

1. Kirjaudu Googleen tietokoneellasi.
  2. Valitse näytön oikeassa yläkulmassa profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse valikosta haluamasi tili.

Uloskirjautuminen

Tärkeää: Ennen kuin kirjaudut ulos, varmista että sinulla on varavahvistustapoja siltä varalta, että sisäänkirjautumisen kanssa on ongelmia.

1. Siirry laitteellasi Google-sivulle, esim. www.google.com.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse valikosta Kirjaudu ulos tai Kirjaudu ulos kaikilta tileiltä.

Tilin poistaminen kirjautumissivulta

1. Avaa laitteellasi selain, jolle olet kirjautunut, kuten Chrome.
  2. Siirry osoitteeseen myaccount.google.com.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  4. Valitse Kirjaudu ulos tai Kirjaudu ulos kaikilta tileiltä.
  5. Valitse Poista tili.
  6. Valitse tilin vierestä Poista Poista.
  7. Valinnainen: Jos olet kirjautunut sisään muille selaimille, kuten Firefoxiin tai Safariin, toista nämä vaiheet jokaisen kohdalla.

Tilien erilliset asetukset

Voit hallita jokaisen tilin asetuksia erikseen. Kun kirjaudut useille tileille, tiliasetuksia ei yleensä jaeta tilien välillä. Tileilläsi voi esimerkiksi olla erilaisia kieliasetuksia tai kirjautumismenettelyjä.

Asetukset, jotka muistetaan

Jos olet kirjautunut useille tileille samanaikaisesti, emme aina tiedä, mitä tiliä käytät kullakin hetkellä. Jos esimerkiksi avaat uuden selainikkunan, kun olet kirjautuneena sisään kahdelle tilille, emme ole varmoja käytettävästä tilistä. Tällaisissa tapauksissa Google saattaa käyttää oletustilisi asetuksia, esimerkiksi Verkko- ja sovellustoiminnan tai Mainosten personoinnin asetuksia.

Mikä on oletustili

Oletustilisi on usein se tili, jolle kirjauduit ensimmäisenä. Mobiililaitteilla oletustilisi riippuu laitteen käyttöjärjestelmästä ja sovelluksista.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.