Logg på flere kontoer samtidig

Hvis du har mer enn én Google-konto, kan du logge på flere kontoer samtidig. På den måten kan du bytte mellom kontoer uten å måtte logge av og på.

Kontoene dine har separate innstillinger, men i enkelte tilfeller kan det hende at innstillingene fra standardkontoen din blir brukt.

Legg til kontoer

1. Logg på Google på en datamaskin.
  2. Velg profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.
  3. Velg Legg til konto i menyen.
  4. Følg veiledningen for å logge på kontoen du vil bruke.

Bytt mellom kontoer

1. Logg på Google på en datamaskin.
  2. Velg profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.
  3. Velg kontoen du vil bruke, i menyen.

Logg av

Viktig: Før du logger på, må du sørge for at du har konfigurert reservemetoder for bekreftelse i tilfelle du har problemer med å logge på igjen.

1. På enheten din går du til en Google-side, for eksempel www.google.com.
  2. Velg profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.
  3. Velg Logg av eller Logg av alle kontoer i menyen.

Fjern kontoen din fra påloggingssiden

1. På enheten din går du til en nettleser du er logget på, for eksempel Chrome.
  2. Gå til myaccount.google.com.
  3. Velg profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.
  4. Velg Logg av eller Logg av alle kontoer.
  5. Velg Fjern en konto.
  6. Velg Fjern Fjern ved siden av en konto.
  7. Valgfritt: Hvis du er logget på i andre nettlesere, for eksempel Firefox eller Safari, bør du gjenta disse trinnene for hver av dem.

Kontoene har egne innstillinger

Du kan kontrollere innstillingene separat for hver av kontoene dine. Når du logger på flere kontoer, deles vanligvis ikke kontoinnstillingene mellom dem. Kontoene dine kan for eksempel ha forskjellige språkinnstillinger eller fremgangsmåter for pålogging.

Noen ganger brukes innstillingene for andre kontoer

Hvis du er logget på flere kontoer samtidig, vet vi ikke alltid hvilken konto du bruker. Hvis du for eksempel er logget på to kontoer og åpner et nytt vindu i nettleseren, vet vi ikke hvilken konto du vil bruke. I slike tilfeller kan Google bruke innstillinger fra standardkontoen din, for eksempel innstillingene for nett- og appaktivitet og personlig tilpasning av annonser.

Hva er en standardkonto?

I mange tilfeller er standardkontoen din den første kontoen du har logget på med. På mobilenheter kan standardkontoen din variere avhengig av enhetens operativsystem og appene du bruker.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.