Inloggen op meerdere accounts tegelijk

Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. Zo kunt u tussen accounts schakelen zonder uit te loggen en weer in te loggen.

Uw accounts hebben afzonderlijke instellingen, maar in sommige gevallen kunnen de instellingen van uw standaardaccount van toepassing zijn.

Accounts toevoegen

1. Log op uw computer in bij Google.
  2. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal.
  3. Kies Account toevoegen in het menu.
  4. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.

Schakelen tussen accounts

1. Log op je computer in bij Google.
  2. Selecteer je profielafbeelding of beginletter in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer in het menu het account dat je wilt gebruiken.

Uitloggen

Tip: Voordat u uitlogt, moet u zorgen dat u back-upverificatiemethoden heeft ingesteld voor het geval u problemen ondervindt met opnieuw inloggen.

1. Ga op uw apparaat naar een Google-pagina, zoals www.google.com.
  2. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal.
  3. Kies in het menu de optie Uitloggen of Uitloggen van alle accounts.

Uw account verwijderen van de inlogpagina

1. Ga op uw apparaat naar een browser waarbij u bent ingelogd, zoals Chrome.
  2. Ga naar myaccount.google.com.
  3. Selecteer rechtsboven uw profielfoto of initiaal.
  4. Selecteer Uitloggen of Uitloggen van alle accounts.
  5. Selecteer Een account verwijderen.
  6. Selecteer Verwijderen Verwijderen naast een account.
  7. Optioneel: Als u bent ingelogd bij andere browsers, zoals Firefox of Safari, herhaalt u deze stappen voor elke browser.

Accounts hebben afzonderlijke instellingen

U kunt de instellingen voor elk van uw accounts afzonderlijk bepalen. Wanneer u inlogt op meerdere accounts, worden de accountinstellingen doorgaans niet tussen de verschillende accounts gedeeld. Uw accounts kunnen bijvoorbeeld verschillende taalinstellingen of inlogstappen hebben.

Instellingen worden soms overgezet

Als u op meerdere accounts tegelijk bent ingelogd, weten we soms niet welk account u gebruikt. Als u bijvoorbeeld op twee accounts bent ingelogd en een nieuw browservenster opent, weten we niet zeker welk account u wilt gebruiken. In dit soort gevallen past Google mogelijk de instellingen van uw standaardaccount toe, zoals de instellingen voor Web- en app-activiteit en Advertenties personaliseren.

Welk account is uw standaardaccount?

In veel gevallen is uw standaardaccount het account waarmee u als eerste heeft ingelogd. Op mobiele apparaten kan uw standaardaccount variëren afhankelijk van het besturingssysteem en de apps die u gebruikt.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.