I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Log ind på flere konti på én gang

Hvis du har mere end én Google-konto, kan du logge ind på flere konti på én gang. På den måde kan du skifte mellem konti uden at logge ud og ind igen.

Dine konti har separate indstillinger, men i nogle tilfælde er det muligvis indstillingerne for din standardkonto, der gælder.

Tilføj konti

1. Log ind på Google på din computer.
  2. Vælg dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Vælg Tilføj konto i menuen.
  4. Følg vejledningen i, hvordan du logger ind på den konto, du vil bruge.

Sådan skifter du konto

1. Log ind på Google på din computer.
  2. Vælg dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Vælg den konto, du vil bruge, i menuen.

Sådan skifter du konto på mobilenheder

Du kan også skifte konto i visse Google-apps på din mobilenhed. De trin, der kræves for at skifte konto, er forskellige for hver app.

Android: Få oplysninger om, hvordan du føjer konti til din enhed. Når du bruger en Google-app, kan du vælge, hvilken konto der logges ind.

iPhone og iPad: Få oplysninger om, hvordan du logger ind på din konto i Google-apps.

Hvornår det er sikkert at logge ind på mere end én konto

Vi anbefaler, at du kun logger ind på flere konti på enheder, du ikke deler med andre personer.

Hvis du bruger en delt enhed, kan du få oplysninger om, hvilke muligheder du har for, at logge sikkert ind på Google.

Sådan skelner du mellem dine konti

Du kan identificere, hvilken konto du er logget ind på, ved at:

1. Gå til en Google-side, f.eks. www.google.dk, på din computer.
  2. Vælge dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Kontrollere e-mailadressen under dit kontonavn i menuen.

Du kan bruge forskellige profilbilleder eller Gmail-temaer til at adskille dine konti fra hinanden.

Det er ikke muligt at logge ind på flere konti i alle produkter

Det er ikke alle Google-produkter, der giver mulighed for login på flere konti. Det er f.eks. ikke muligt i Blogger, AdWords og Analytics. I produkter som disse logges du ind på din standardkonto.

Nogle Google-produkter har en anden metode til login på flere konti. Få oplysninger om, hvordan du skifter mellem konti i Google Docs, Sheets eller Slides.

Tip! Hvis det ikke er muligt at logge ind på flere konti, kan du bruge Chrome-profiler eller inkognitotilstand.

Log ud

Når du logger ud af én konto, logger du også ud af alle dine andre konti i den pågældende browser:

1. Gå til en Google-side, f.eks. www.google.dk, på din computer.
  2. Vælg dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Vælg Log ud i menuen.

Dine konti har særskilte indstillinger

Du kan kontrollere dine indstillinger adskilt for hver af dine konti. Når du logger ind på flere konti, deles kontoindstillingerne normalt ikke mellem kontiene. Dine konti kan f.eks. have forskellige sprogindstillinger eller loginmetoder.

Indstillinger kan nogle gange blive overført

Hvis du er logget ind på flere konti på samme tid, kan vi ikke altid se, hvilken konto du bruger. Hvis du f.eks. er logget ind på to konti, og du åbner et nyt browservindue, er vi ikke sikre på, hvilken konto du vil bruge. I tilfælde som disse anvender Google muligvis indstillingerne fra din standardkonto, som f.eks. indstillinger for Web- og appaktivitet og Personliggjort annoncering.

Hvad en standardkonto er

I mange tilfælde er din standardkonto den konto, du loggede ind med først. På mobilenheder afhænger standardkontoen af enhedens operativsystem og de apps, du bruger.