Utilitzar la barra de Google

Podeu utilitzar la barra de Google per accedir a les aplicacions de Google que feu servir més, rebre notificacions d'aplicacions i gestionar el compte de Google.

Maneres d'utilitzar la barra de Google

Desplaçar-se d'una aplicació a una altra

Per desplaçar-se d'una aplicació de Google a una altra:

1. A la part superior dreta, seleccioneu Aplicacions de Google Aplicacions.
  2. Seleccioneu l'aplicació que voleu fer servir.

Nota: si no veieu l'aplicació que voleu al menú, seleccioneu Més.

Consultar, ignorar i gestionar notificacions

Des de la barra de Google podeu visualitzar les notificacions d'un servei concret de Google, com ara Gmail o Drive, encara que no el tingueu obert.

Visualitzar notificacions

1. Inicieu la sessió al compte de Google.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Notificacions Notificacions.

Veureu una llista de totes les notificacions.

Ignorar notificacions

Per ignorar les notificacions, seguiu els passos anteriors i seleccioneu Esborra-ho tot Esborra-ho tot.

Gestionar notificacions

1. Inicieu la sessió al compte de Google.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Notificacions Notificacions i després Configuració Configuració.
  3. Activeu o desactiveu l'opció al costat del nom de cada aplicació.
Personalitzar el menú

Podeu personalitzar el menú d'aplicacions perquè es mostrin les vostres aplicacions preferides a la part superior. Per fer-ho, dins del menú, arrossegueu-les i deixeu-les anar.

Nota: per personalitzar el menú, assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió al compte de Google.

Afegir més aplicacions

Si voleu afegir una aplicació que no és a la llista, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al compte de Google.
  2. Seleccioneu Aplicacions de Google Aplicacions.
  3. A la part inferior del menú, seleccioneu Més.
  4. Arrossegueu les aplicacions de Google que vulgueu a la part superior del menú d'aplicacions.

Afegir aplicacions que no es mostren al menú "Més"

També podeu afegir aplicacions de Google que feu servir i que no es mostren a la secció "Més".

1. Inicieu la sessió al compte de Google.
  2. Obriu l'aplicació que voleu afegir.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Aplicacions de Google Aplicacions.
  4. A sota del nom de l'aplicació, seleccioneu Afegeix una drecera.

Si no veieu el Menú d'aplicacions de Google a la pàgina, pot ser que en aquest moment no hi pugueu afegir l'aplicació.

Fer cerques a les aplicacions

Per a alguns serveis com ara Gmail, la barra de Google inclou un quadre de cerca que podeu utilitzar per fer cerques dins del servei. Per exemple, a Gmail podeu utilitzar el quadre de cerca per trobar un correu electrònic en concret.

Tancar la sessió, canviar de compte o gestionar el compte de Google

Per tancar la sessió del compte, gestionar-ne la configuració o canviar de compte, seleccioneu la vostra foto a l'extrem superior dret de la pantalla. Si en lloc d'una foto hi veieu la vostra adreça electrònica, seleccioneu-la.

Des d'aquí podeu fer el següent:

• Tancar la sessió. Per tancar la sessió, seleccioneu Tanca la sessió.
  • Canviar de compte. Per canviar de compte, trieu la foto o l'adreça electrònica associada a l'altre compte.
  • Gestionar el compte de Google. Per gestionar la configuració del compte, seleccioneu El meu compte.

Nota: si tanqueu la sessió del compte des de la barra de Google, tancareu la sessió de totes les aplicacions de Google. Per exemple, si heu tancat la sessió de Gmail, també haureu tancat la de Calendar i Maps.

Problemes habituals

He fet clic al Menú d'aplicacions i no puc tornar a Gmail

Si heu fet clic per error i heu passat de la safata d'entrada de Gmail a una altra pàgina de Google:

1. A la part superior dreta, seleccioneu Aplicacions de Google Aplicacions.
  2. Seleccioneu Gmail .
Les aplicacions que faig servir no són a la llista de notificacions

A la llista només veureu les aplicacions de les quals ja hàgiu rebut notificacions. Per exemple, encara que rebeu notificacions de YouTube per correu electrònic, YouTube no es mostra a la llista si no n'heu rebut mai cap notificació a la barra de Google.

He desactivat les notificacions, però encara en rebo

El fet de desactivar les notificacions de la barra de Google no desactiva les notificacions que rebeu des de la mateixa aplicació al telèfon, a la tauleta o al correu electrònic. Per desactivar aquestes notificacions, accediu a la configuració de cada aplicació.

Al Menú d'aplicacions no puc fer clic en una aplicació que normalment faig servir

Algunes aplicacions no estan disponibles a tot arreu. Si viatgeu a un país on una aplicació no està disponible, es mostrarà al Menú d'aplicacions, però no podreu fer-hi clic.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda