Bruk Google-raden

Du kan bruke Google-raden for å gå til Google-appene du bruker mest, motta appvarsler og administrere Google-kontoen din.

Måter du kan bruke Google-raden på

Bytt mellom apper

Sånn bytter du mellom Google-apper:

1. Velg Google-apper Apper øverst til høyre.
  2. Velg appen du vil bruke.

Merk: Hvis du ikke ser det du ønsker i menyen, velger du Mer.

Se, avvis og administrer varsler

Fra Google-raden kan du se varsler fra bestemte Google-tjenester, for eksempel Gmail eller Disk, selv når du ikke har tjenesten fremme.

Se varsler

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg Varsler Varsler øverst til høyre.

Du ser en liste over alle varslene dine.

Avvis varsler

For å avvise varslene, følg veiledningen ovenfor og velg Fjern alle Fjern alt.

Administrer varsler

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg Varsler Varsler øverst til høyre etterfulgt av Innstillinger Innstillinger.
  3. Slå bryteren ved siden av hvert appnavn av eller på.
Tilpass menyen din

Du kan tilpasse appoversikten så du ser favorittappene dine øverst. For å gjøre dette, dra og slipp dem i menyen.

Merk: For å tilpasse menyen din, sjekk at du er logget på Google-kontoen din.

Legg til flere apper

Sånn legger du til produkter du ikke ser i listen:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Velg Google-apper Apper.
  3. Velg Mer nederst i menyen.
  4. Dra Google-appene du vil ha, til toppen av appoversikten.

Legg til apper som ikke finnes i «Mer»-menyen

Du kan også legge til Google-apper du bruker, men som ikke vises i «Mer»-delen.

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Åpne appen du vil legge til.
  3. Velg Google-apper Apper øverst til høyre.
  4. Under appnavnet velger du Legg til en snarvei.

Hvis du ikke ser Google-appoversikten på siden, kan det det hende det ikke er mulig å legge til den aktuelle appen i appoversikten akkurat nå.

Søk i apper

For noen tjenester, for eksempel Gmail, har Google-raden et søkefelt du kan bruke til å søke i de aktuelle tjenestene. I Gmail kan du for eksempel bruke dette søkefeltet til å søke etter bestemte e-postmeldinger.

Logg av, bytt kontoer eller administrer Google-kontoen din

For å logge av kontoen din, bytte kontoer eller administrere kontoinnstillingene dine, velg bildet ditt øverst til høyre på skjermen. Hvis du ser e-postadressen din øverst i stedet for et bilde, velger du den.

Derfra kan du gjøre følgende:

• Logg av. Velg Logg av for å logge av.
  • Bytt kontoer. For å bytte kontoer, velg bildet eller e-postadressen som er knyttet til den andre kontoen din.
  • Administrer Google-kontoen din. For å administrere kontoinnstillingene dine, velg Min konto.

Merk: Når du logger av kontoen din fra Google-raden, blir du logget av alle Google-apper. Hvis du for eksempel logger av Gmail, logges du også av Kalender og Maps.

Vanlige problemer

Jeg har klikket på appoversikten og kommer meg ikke tilbake til Gmail

Hvis du ved et uhell har klikket deg bort fra Gmail-innboksen og har kommet til en annen Google-side, gjør du følgende:

1. Velg Google-apper Apper øverst til høyre.
  2. Velg Gmail .
Jeg finner ikke appene jeg bruker, i varsellisten

De eneste appene du ser i listen din, er de du har mottatt varsler fra allerede. Du mottar for eksempel kanskje YouTube-varsler på e-post, men hvis du aldri har mottatt noe YouTube-varsel i Google-raden, ser du ikke YouTube i denne listen.

Jeg har slått av varsler, men jeg mottar dem likevel

Varslene du mottar fra en Google-app på telefonen din, nettbrettet ditt eller via e-post, slås ikke av selv om du slår av varsler for den aktuelle appen i Google-raden. Du bør sjekke innstillingene i hver enkelt app for å slå av slike varsler.

Jeg kan ikke klikke på en app jeg vanligvis bruker, i appoversikten

Visse apper støttes ikke overalt. Hvis du reiser i et land der en app ikke støttes, vises appen i appvelgeren, men du kan ikke klikke på den.