Per què veieu un anunci

Quan veieu un anunci de la xarxa de Google, en podeu obtenir més informació fent el següent:

• Serveis de Google, com ara la Cerca de Google, YouTube o Gmail: feu clic a Informació Informació i, a continuació, Per què aquest anunci?.
  • Llocs web i aplicacions que no són de Google però que hi col·laboren per mostrar anuncis: feu clic a AdChoices Per què aquest anunci.
  • En el cas d'alguns anuncis de la xarxa de Google, podeu fer clic a Pagat per  a fi d'obtenir més informació sobre l’anunciant.

Raons per les quals pot ser que vegeu un anunci

• La vostra informació:
    • La informació que figura al vostre Compte de Google, com ara l'interval d'edat i el sexe.
    • La vostra ubicació general.
  • La vostra activitat:
    • La consulta de cerca actual.
    • L'activitat de cerca anterior.
    • La vostra activitat mentre teníeu la sessió iniciada a Google.
    • Les interaccions anteriors amb anuncis.
    • Els tipus de llocs web que visiteu.
    • Els tipus d'activitat de les aplicacions mòbils al vostre dispositiu.
    • La vostra activitat en un altre dispositiu.
  • Informació addicional:
    • L'hora del dia.
    • La informació que heu facilitat a un anunciant, com ara si us heu registrat amb la vostra adreça electrònica per rebre un butlletí d'informació.

Google pot personalitzar els anuncis perquè us resultin més útils.

Els anuncis personalitzats no es mostren ni s'oculten segons categories sensibles, com ara la raça, la religió, l'orientació sexual o la salut.

Tipus d'anuncis que pot ser que vegeu

• Anuncis en serveis de Google: és possible que vegeu anuncis amb els resultats a la Cerca de Google o abans de mirar un vídeo a YouTube.
  • Anuncis en llocs web i aplicacions que no són de Google: és possible que vegeu anuncis de Google en llocs web i aplicacions que no són de Google (com ara el lloc web d'un diari o una aplicació de jocs).

Com treballa Google amb els anunciants

Els anuncis són necessaris perquè molts llocs web proporcionin serveis o informació gratuïts. També ajuden a mantenir la gratuïtat de molts serveis de Google.

Com a xarxa publicitària, Google connecta els usuaris següents:

• usuaris que són propietaris de llocs web amb espai publicitari
  • usuaris que volen promocionar un producte
  • usuaris que pensen que el producte és interessant

Google no ven la vostra informació personal a ningú ni permet que ningú llegeixi els vostres correus electrònics per mostrar-vos anuncis.

• Els llocs web que allotgen anuncis només poden veure la informació que demaneu a Google que comparteixi.
  • Els anunciants només poden veure el rendiment dels seus anuncis.

Obteniu més informació sobre com funcionen els anuncis de Google.

Estàndards publicitaris de Google

Google participa en grups del sector que creen i segueixen estàndards de publicitat en línia:

Pagat per

En el cas d'alguns anuncis de la xarxa de Google, podeu veure més detalls de l’anunciant fent clic a la icona Per què aquest anunci? que hi ha a l'extrem de l'anunci i, després, a Pagat per .

Les comunicacions sobre el pagador proporcionen informació addicional sobre l’anunciant que ha pagat l’anunci, com ara el seu nom i algunes dades biogràfiques. Pot ser que una part d’aquesta informació l'exigeixi la llei.

Podeu fer clic a l’enllaç Mostra més anuncis de la comunicació sobre el pagador per veure anuncis addicionals pagats per l’anunciant i detalls sobre aquests anuncis a l’informe de transparència de Google sobre publicitat política.