Få en oversigt over dine data på din Google-konto

Hvis du vil se, hvilke Google-tjenester du bruger, og hvilke data der er gemt på din konto, skal du gå til Google Betjeningspanel. Herfra kan du se en oversigt over dine data og få mere detaljerede oplysninger.

Trin 1: Se en oversigt over dine data

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning i navigationspanelet til venstre.
  3. Rul til panelet med ting, du kan oprette og gøre.
  4. Klik på Gå til Google Betjeningspanel.
  5. Her kan du se de Google-tjenester, du bruger, og en oversigt over dine data.

Du kan se data fra de Google-tjenester, du har brugt, mens du har været logget ind på din konto. Bemærk! Det er ikke alle Google-tjenester, der vises her.

Trin 2: Få flere oplysninger

1. Vælg en Google-tjeneste, f. eks. Gmail eller YouTube.
  2. Du får nu vist en oversigt over dine data.
  3. Herfra kan du foretage en række handlinger. Bemærk! Følgende valgmuligheder er ikke tilgængelige for alle tjenester.
    • Vælg bestemte data for at få mere detaljerede oplysninger om dem. Du bliver ført videre til tjenesten, hvor du kan se de detaljerede oplysninger.
    • Sådan åbner du Indstillinger: Nederst til højre skal du vælge Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger. Hvis denne valgmulighed ikke er tilgængelig, skal du gå til tjenesten og ændre indstillingerne der.
    • Sådan gemmer du en kopi af dine data: Nederst til højre skal du vælge Mere Mere og så Download data.
    • Du kan få flere oplysninger, f.eks. finde hjælpeartikler, ved at vælge Mere Mere.

Få flere oplysninger om: