Få en oversigt over dataene på din Google-konto

Du kan se en oversigt over de Google-tjenester, du bruger, og de data, der er gemt på din Google-konto.

Trin 1: Se en oversigt over dine data

Find de Google-tjenester, du har brugt, mens du var logget ind på din konto. Det er ikke alle Google-tjenester, der vises her.

Tip! Du kan gå direkte til Google Kontrolpanel.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv i navigationspanelet.
  3. Under "Dine valgmuligheder for dine data og dit privatliv" skal du vælge Data fra apps og tjenester, du bruger og derefter Indhold, der er gemt i Googles tjenester.

Trin 2: Få flere oplysninger

1. Hvis du vil se data for en bestemt Google-tjeneste, skal du finde navnet på tjenesten i dit kontrolpanel.
  2. Herfra kan du foretage en række handlinger. De pågældende valgmuligheder er ikke tilgængelige for alle tjenester. Nogle produkter kan have andre valgmuligheder.
    • Gem en kopi af dine data: Vælg Download Download under navnet på den pågældende tjeneste.
    • Gå til indstillingerne: Vælg Indstillinger Indstillinger under navnet på den pågældende tjeneste. Hvis denne valgmulighed ikke er tilgængelig, skal du gå til den relevante tjeneste og ændre indstillingerne.
    • Få flere oplysninger: Vælg Hjælp.

Få flere oplysninger om: