Obtenir un resum de les dades al vostre Compte de Google

Per veure els serveis de Google que utilitzeu i quines dades hi ha desades al vostre compte, aneu al Tauler de control de Google. En aquest espai podreu veure un resum de les vostres dades i obtenir-ne més informació.

Pas 1: consulteu un resum de les vostres dades

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. Desplaceu-vos al tauler "Coses que crees i fas".
  4. Feu clic a Ves al Tauler de control de Google.
  5. Veureu els serveis de Google que feu servir i un resum de les vostres dades.

Veureu les dades dels serveis de Google que heu fet servir amb la sessió iniciada al compte. Nota: en aquest espai no es mostren tots els serveis de Google.

Pas 2: obteniu més informació

1. Seleccioneu un servei de Google, com ara Gmail o YouTube.
  2. Veureu un resum de les vostres dades.
  3. En aquesta secció podreu dur a terme diferents accions. (Nota: aquestes opcions no estan disponibles per a tots els serveis.)
    • Per veure les vostres dades amb més detall, seleccioneu-les. Se us dirigirà al servei, on podreu consultar-les.
    • Per anar a la configuració: a la part inferior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració. Si aquesta opció no està disponible, aneu al servei i canvieu la configuració.
    • Per desar una còpia de les vostres dades: a la part inferior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Baixa les dades.
    • Per veure més opcions, com ara la cerca d'articles d'ajuda, seleccioneu Més Més.

Obteniu més informació sobre els temes següents:

Articles relacionats