Conceptes bàsics: recuperació del compte mitjançant un missatge de text

Si afegiu un número de telèfon com a opció de recuperació, Google us podrà enviar un missatge de text amb un codi per ajudar-vos a restablir la contrasenya si mai l'oblideu.

Per activar l'opció de recuperació mitjançant un missatge de text:

1. Inicieu la sessió al compte.
  2. A la secció Seguretat, feu clic a actualitza les opcions de recuperació.
  3. Seleccioneu el país al menú desplegable i introduïu el número de telèfon mòbil. (No us preocupeu pel format del número. Els guions, els espais i els parèntesis són opcionals.) Podeu introduir el número amb codi de país o sense.
  4. Feu clic a Desa al capdavall de la pàgina.

Us suggerim que contacteu amb el vostre proveïdor de telefonia mòbil per obtenir informació sobre els costos associats amb la missatgeria de text. Aquests costos varien segons el pla de trucades i el proveïdor de telefonia mòbil.

Per enviar-vos un codi de recuperació:
  1. Escriviu el vostre nom d'usuari a la pàgina d'assistència per a contrasenyes. Un cop finalitzada la verificació de paraules, seleccioneu l'opció per rebre la contrasenya mitjançant un missatge de text.
  2. Feu clic a Continua.
  3. Comproveu si heu rebut un missatge de text de Google al telèfon.
  4. Introduïu el codi de recuperació i feu clic a Envia el codi de recuperació.
  5. Escriviu la contrasenya nova.

Per tal de mantenir la seguretat del compte, cal que tingueu actualitzades les opcions de seguretat i que activeu opcions de recuperació alternatives.